Mit tegyek, ha a szomszéd megszabadult a macskámtól?
Nem szabad neki engedni. Egyedül bent biztonságos. Kint megmérgezik,elütik,bántják,más macskával verekszik. Gondolom ivartalanítva sincs. Akkor ivarzáskor elmegy,lehet vissza se jön,illetve verekedéskor és párosodáskor gyógyíthatatlan betegségeket szed össze.
Mindezek fényében szerimtem viseld el azt a pár nap nyávogást,ha azt akarod,hogy egészségesen éljen.
Mi kiengedjük a macskáinkat(2) lakásba egyáltalán nem lennének meg mert állandóan játszanak egymással. A mieink mindig vissza jönnek este meg nap közben is, mert éhesek. Meg ők eléggé félnek az idegen dolgoktól nem nagyon mászkálnak el.
Szerintem várj még pár napot, ha nem jön vissza kérd meg valamelyik családtagodat, vagy esetleg egyedül vagy ha van tesóddal menjetek át és kérdezzétek meg.
Mondjuk kezdetnek meg kellene akadályoznod, hogy a macskád kimenjen a saját portádról! Nem mehetne át a szomszédba. Nem mindenki szereti, ha a szomszéd macskája kifosztja a madáretetőjét vagy kiszedi a fészekből a kismadarakat. Ahogy azt sem, ha tele van macskaszarral a kert. Ezt neked kell megakadályoznod.
Az enyémek sem mennek át sehova, mert nem kijárósak és én is baromi morcos vagyok, amikor a szomszéd macskája beleszarik a veteményesembe. Nyilván nem bántanám, inkább a gazdáját csapkodnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!