Mit tegyek, hogy a szomszéd macskájai ne szarják össze vissza a kertemet?
Keregesd el őket, vagy spricceld le vizípisztollyal. Meg áll állítólag lehet kapni valamit olyan anyagot, ami távol tartja őket.
Amúgy macskával túl sok mindent nem tudsz tenni és elkaparja a piszkát. Eserleg megcsinálod, hogy ne jusson át.
Van pár dolog ami nálam bevált.
- Vízspriccelő locsoló. A macskák alapból nem szeretik a vizet, így ha mozgásérzékelő spriccelős locsoló állandóan leönti őket, nem mennek oda. Ha ez nem megoldás, mert nincs rá pénzed, akkor tarts kinti macskát. A macskák akárcsak a kutyák, védik a területüket, de a saját portájukon nem végzik el a dolgukat. Viszont elzavarnak minden más macskát.
Nekem a mozgásérzékelős locsoló van ami bevált.
'A macskák akárcsak a kutyák, védik a területüket, de a saját portájukon nem végzik el a dolgukat'
Ekkora hülyeséget még nem hallottam, hogy 'otthon' nem végzi a dolgát a macska :D
Van macska tavoltarto spray vagy [link]
De állítólag a kávézaccot sem szeretik ha földre szórod.
Szerintem ez macska függő is, hogy melyik ingerli..
tegnap 22:13
Miért írsz hülyeségeket?
Én végig csináltam. A kertembe jártak a macskák..Kávézacc nekik annyi mint halottnak a csók.
Végül elkezdtem a szomszéd macskáját etetni aki az én kertemben maradt. Ő ezentúl mindig eljárt máshová elvégezni a dolgát, és a többi macskát is elzavarta. Amióta a szomszéd macskája birtokba vette a kertemet, se pisi se kaki nincs a kertben.
A másik kertes házban meg mozgásérzékelő locsoló oldja meg a gondot. Ha nincs tapasztalatod akkor ne oszd az észt.
Nekünk a saját macskáink simán végzik otthon kint, a kertben a dolgukat. Ilyen "szabály" nincs amúgy.
Amúgy az nem volt rossz ötlet, a saját cica tényleg elkergeti a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!