Gyerek mellé macska?
Nem volt gond, sosem volt piszkálódás. Néha a gyerek megsimogatta, de a macska már odébb is ment.
Engem jobban idegesített, hogy akkor jött rá a rohangálás 140-nel,körbe a házba, szinte vízszintesen a falon, mikor a gyerek végre elaludt, ill. ki kellett zárni a szobából, mert ha az ágy mellé vagy alá kuporodott, a légzésfigyelő őt is érzékelte.
Nyugodtan.
A macska úgyis megtanulja, hogy mehet-e a gyerekhez, vagy nem érdemes, a gyereket meg szépen megtanítjátok arra, hogyan kell bánni egy állattal.
Mindenképpen hasznos a gyerek testi és lelki fejlődése érdekében.
Más kérdés, hogy lesz-e energiád a gyerek mellett még macskával is foglalkozni. Almozni, fésülni, takarítani utána, stb.
Amíg megtanítod a gyerekednek, hogy ne zargassa a macskát és a macskának lesz egy külön helye, ahová mehet, semmi baj.
Nálunk azzal a rokonnal volt baj, akinek a hülyegyereke konzisztensen nyúzta a macskát - saját állat, ők jöttek, és anyuka-apuka képtelen volt rászólni a gyerekére.
Pechjükre én nem vagyok olyan tketlen, úgyhogy egy ideig nem jöttek hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!