Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Gyerek mellé macska?

Gyerek mellé macska?

Figyelt kérdés
Másfél éves gyerek gyerek hozzá tudna szokni a macskához? Vagy inkább a macska a gyerekhez? Akinek van mindkettő írja le hogy boldogul

dec. 18. 08:21
1 2
 11/18 Amadeus Morozov válasza:
56%
A baba finom bőre van, hogy tarkóig kakás. Egy macska tisztább.
dec. 18. 13:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért nem szoktam egész nap tarkóig kakásan hagyni a gyerekem
dec. 18. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt gond, sosem volt piszkálódás. Néha a gyerek megsimogatta, de a macska már odébb is ment.

Engem jobban idegesített, hogy akkor jött rá a rohangálás 140-nel,körbe a házba, szinte vízszintesen a falon, mikor a gyerek végre elaludt, ill. ki kellett zárni a szobából, mert ha az ágy mellé vagy alá kuporodott, a légzésfigyelő őt is érzékelte.

dec. 18. 13:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan.

A macska úgyis megtanulja, hogy mehet-e a gyerekhez, vagy nem érdemes, a gyereket meg szépen megtanítjátok arra, hogyan kell bánni egy állattal.

Mindenképpen hasznos a gyerek testi és lelki fejlődése érdekében.

Más kérdés, hogy lesz-e energiád a gyerek mellett még macskával is foglalkozni. Almozni, fésülni, takarítani utána, stb.

dec. 18. 13:58
 15/18 Amadeus Morozov válasza:
71%
A cica sem egész nap "koszos". Csak arra akartam kilyukadni, hogy a gyerek se patyolat ám. Folyik a nyála, bekakál, bepisil, lehányja magát. Az mégis egy tündibündi, a macska meg koszos. Semmivel nem tisztább egy gyerek se.
dec. 18. 16:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazából csak rajtatok szülőkön múlik a dolog, hogy mennyi figyelmet és energiát tudtok fordítani a nevelésükre és összeszoktatásukra. Az is igaz, hogy nagyban függ az adott macskától is, de semmi egyéb akadálya.
dec. 18. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:
11%
11 honnan tudod hogy finom, kóstoltad? Szarosan kóstoltad ráadásul, és ízlett? Durva
dec. 18. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Amíg megtanítod a gyerekednek, hogy ne zargassa a macskát és a macskának lesz egy külön helye, ahová mehet, semmi baj.

Nálunk azzal a rokonnal volt baj, akinek a hülyegyereke konzisztensen nyúzta a macskát - saját állat, ők jöttek, és anyuka-apuka képtelen volt rászólni a gyerekére.

Pechjükre én nem vagyok olyan tketlen, úgyhogy egy ideig nem jöttek hozzánk.

dec. 19. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!