Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Gyerek mellé macska?

Gyerek mellé macska?

Figyelt kérdés
Másfél éves gyerek gyerek hozzá tudna szokni a macskához? Vagy inkább a macska a gyerekhez? Akinek van mindkettő írja le hogy boldogul

ma 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Függ mindkettő személyiségétől. Az viszont mindenképp igaz, jólelkű gyerek és cica mellett is, hogy csak felügyelettel lehetnek egy légtérben.

(Én egy túlzottan jó gyerek voltam, és két évesen puszta jóindulatból rángattam a szegény kandúrunkat a szőrénél fogva - valamiért úgy gondoltam, hogy átadom a tudásom, és megtanítom két lábon járni. Ne kérdezzétek. Lehetett volna rosszabb ötletem is. Bocs, Samu)

ma 08:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Előbb volt macskánk, mint gyerekünk. Nekünk nem volt gondunk, mert a bölcs cica jóóóó messzire elkerülte a totyogós gyerekeimet, így esélyük sem volt meghúzni a farkát, vagy ilyesmi. Ovis koruk után meg már jóban voltak, megtanulták, hogyan kell szépen nyúlni az állathoz.
ma 08:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A macska keruli a gyereket. De sajnalom amugy nagyon, mert latszik, hogy amiota megszuletett a kisfiam, azota sokkal stresszesebb.

Pont 1,5 eves egyebkent a gyerek is, ha nem a macska lett volna elobb, en most nem vallaltam volna be.

Ha veletlenul valahol megtalalja a macskat, azonnal ranyul, probalna huzni a farkat es stb. Emiatt mar egyszer karmolta is meg.

Szoval nekunk nem egyszeru. A macska szemelyisegetol fugg, hogy mennyire birja az allando zajt, rohangalast, sirast,stb.

A mienk szarul birja. Mar gondolkoztam is, hogy nem lenne-e neki jobb mashol, de sajnos nem tudnam kinek adni es nyilvan menhelyre vagy utcara nem akarom, hogy keruljon.

De igy meg nem boldog.

ma 08:37
 4/8 A kérdező kommentje:
A keresztanyjánál van macska, a gyerek sokszor van ott és egyszer sem bántotta. Igaz, ha észre veszi követi mindenhová de csak ül mellette. Nyilván soha nem hagynám őket kettesben amíg kicsi a gyerek
ma 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvan soha nincsenek kettesben, de gyakran 2 masodperc alatt tortennek a dolgok. Szerintem ezt te is tapasztalod szulokent, hogy eleg csak epp innod egy korty vizet, kozben a gyerek meg elesik, leesik, felmaszik, rombol.

:D

Vagy ha nem, akkor mazlista vagy, de nalunk igy van. Szoval a balesetek gyorsan tortennek.

ma 08:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz..
ma 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
RIP szegény macska
ma 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Kölyök macskát semmiképp nem vállalnék gyerek mellé.

Nekünk felnőtt macska mellé érkezett a gyerek.

Nem volt semmi gond. Most 2 éves néha van hogy boxolnak kicsit, ha nem szépen közeledik, de még sérülés nem volt. Illetve figyelek mindig, de a macskát nem érdekli a gyerek. A gyerek meg néha odabújik, megsimogatja. Párszor volt hogy csúnyán közeledett, akkor rászóltam.

A macska táljai és alomtálca el van zárva ráccsal.

ma 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!