Miért kedvelt meg ennyire ez a macska?
Figyelt kérdés
Van az utcánkban egy macska, szép és ápolt, biztos van gazdája. Elég félénk és távolságtartó, viszont valamelyik nap a munkából hazajöttem és nyávogva jön felém, dörgölőzik és dorombol. Az udvaron belül mindenhova követ engem. Ha indulok a munkába, már az ajtó előtt vár engem, ha hazaértem, a kapu előtt van és rohan felém nyávogva. Mikor mennék be a lakásba, ő is jönne be. Valamiért nagyon ragaszkodik hozzámdec. 10. 19:34
2/7 anonim válasza:
Pozitív energiákat észlelt rajtad a radarjaival.
3/7 anonim válasza:
Mi a jó isten tüzes frászkarikájáért nem kergeted el?
4/7 A kérdező kommentje:
Miért kéne elkergetnem?
dec. 11. 10:54
6/7 anonim válasza:
Mostantól hivatalosan te leszel a második gazdája,aki szintén simizheti és etetheti őnagyságát.
A macskák már csak ilyenek.
7/7 anonim válasza:
Nem lágyult meg a szíved, és adtál neki kaját? Én elkövettem ezt a hibát és azóta ugyanez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!