Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem nő meg a cica?

Miért nem nő meg a cica?

Figyelt kérdés

Van egy féléves mentett cicánk egy hónapja.

Keverék, de orosz kék macska jellegű. Teljesen úgy néz ki, nem hullik a szőre, hypoallergén. Az anyja nem szoptatta és állítólag törött vállal műteni kellett.

Kicsi volt amikor kaptuk, nagyon lelkiismeretesen etetjük és tartjuk de nem fejlődik, már fél éves de még mindig kismacska méretű. Arányos, nem rövidek a lábai.

Várható hogy még behozza a lemaradást?

dec. 8. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert ő egy picicica.
dec. 8. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer találkoztam egy oroszkéi macskával, azt hittem egy csabzott kölyök macska, megkérdeztem mennyi idős... 2 éves volt az oroszkékek elég kisnövésűek, egy fél éves macska még nőni fog, de nem sokat. Esetleg ha megmérnéd a tömegét pontosabban meg tudnánk mondani, hogy még nőni fog-e vagy sem, de ha a vállát műteni kelett valószínűleg a szressz miatt kimaradt pár hét a növekedésévől szóval lehet kisebb marad.
dec. 8. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:
És az igaz hogy a kistermetű macskák rövid életűek?
dec. 9. 04:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3

Nem.

dec. 9. 07:54
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Az orosz kék eleve nem egy nagytestű fajta. Mondjuk nem ártott volna tényadatokat írnod, mert így csak találgatunk, ha félévesen még mindig csak fél kg, az tényleg kevés, de kifejlett 1,5-2 kilós macskák simán léteznek és nekik ez az egészséges súly a kis termetükhöz.

Orvos látta már? Ha nem, akkor évente egyszer minden panasz nélkül sem árt egy kivizsgálás, a törött vállát is célszerű megnézetni, hogy rendesen meggyógyult-e.

dec. 9. 20:45
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 igen látta orvos, mert bélgyulladásavolt amikor elhoztuk. A fiam vitte el, lemérték de fogalmam nincsmennyi a súlya.

A farka nélkül kb 40 centi.

Akkor más miatt aggódtunk, nem ezen, annyit mondott a doki hogy pici.

Természetesen rendszeresen visszük majd orvoshoz, a fiam imádja és nagyon jól tartja.

dec. 9. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

7 éve fogadtam be a macskáimat. Anyamacska és kölykei egy alomból. Egyik kandúrka 3.5 kilo másik 6.5

Van olyan, hogy egy macska pici, a másik nagy még akkor is ha testvérek.

dec. 9. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
40 cm testhossz nem extra kicsi.
dec. 10. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!