Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most akkor állatkínzó vagyok?

Most akkor állatkínzó vagyok?

Figyelt kérdés
Állatkínzónak számítok ha legtöbbször a macskám házi vagy házi jellegű kosztot eszik?

tegnap 23:02
1 2
 11/16 darklord88 ***** válasza:
100%
Persze az más kérdés mi számít házikosztnak nálatok.Ha pl naponta vágsz állatot és jut neki hús az okés.De ha pl városi vagy és pizzát adsz csak neki akkor az rossz.
ma 05:46
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Mi egész életében azzal etettük, 18 évet élt. Az összes kutyánk kb. ennyi idősen hulyt el. Nem mindegy milyen házikoszt. Rizzsel és hússal semmi baj nincsen, de pl. egy csokiöbtetes piskótát már nem adnék neki.
ma 06:15
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

Konzervet ne vegyél neki, abban legalább 75%csak gabona. Amugy se eszik sokat a húsból, mert jól telít. A macska az kimondottan húsevö. néha egy kis csirkemáj vagy szív, néha pörkölt tészta nélkül. Az éhes macska mindent megeszik. De a tésztával, rizssel csak életben tartod. Nézz meg egy természetfilmet a nagymacskákról.

A kutya egy kicsit más. Az több mindent megeszik.

ma 07:15
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Megsúgom a kutya 40 ezer éve házikoszton él, de azért sütőtököt meg nagyon fűszeres dolgot be adj neki.
ma 08:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen
ma 08:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát nézd, láttam olyat, aki a maradék sültkruplit tette ki a macskának, na őt lehet állítkínzónak nevezni, mégha az nem is tudatos.

A sültkrumpli és a prémium macskakaja között azért nagyon sok szint van. A macska húsevő, minden más terheli a szervezetét, ha leginkább húst adsz neki akkor nagy baj nem lehet, ennél már csak az a jobb, ha azt nyersen adod, vagy legalább rendszeren adsz neki nyers húst.

ma 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!