Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek milyen fajtára...

Szerintetek milyen fajtára hasonlít a legjobban a keverék macskám?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ma 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Cirmosra.

Kis cukika, nekem is van kettő :)

Az egyik cirmosabb, a másikban több a fehér. 2 mentett kis mókus.

ma 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
A sima házira. Ebben semmi fajtatiszta vér nincs. Nyúlott fejű, szikkadt kóbor házi macska amit örülnek ha ingyen rátukmálnak valakire.
ma 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
2-es, a kérdező azt kérdezte, hogy hol sózhatná el a cicáját? Miért kell leszikkadtozni más kedvencét? Látszik rajta, hogy szépen van tartva.
ma 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Kandúr cica?
ma 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
streetmix
ma 13:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem adom senkinek. Ő az egyetlen de az egyetlen élőlény a világon akit szeretni tudok. Ő egy szép cica de nem azért mert jól gondozom.
ma 13:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért szép mert Így Született. Tavaly március végén született és május eleje óta van nálam. Alig volt egy hónapos mikor hozzám került. Öten voltak testvérek, Foltoshátu hozzám került ( akartam Őt) és a négy testvérét kitették falura kinti macskának. Ez panelban vanes bennti meg alomban dolgozik. Egy hónapos se volt és tudott dolgozni a homokban mert láttam róla videót. Nagyon okos és most egy éves és hat hónapos. Az a baj hogy harap. Van mikor rövidet van mikor húzza vagy belémkap. Olyankor kizárom. Túl mozgékony,felmászik mindenfele. Nekem függöny nincs is a panelbe mert rámászna. Meg gondoltam nem- e bruttó rövid szőrű keverék mert minden szín megvan benne,a lábai és a farka nagyon hosszú és okos.
ma 13:31
 8/11 BécsiFehér ***** válasza:
64%
Van egy hasonló macskám, Matyi. Ezért az ilyenekre azt szoktam mondani, hogy olyan "Matyi-cica". Az enyém rendkívűl ragaszkodó és kedves macska.
ma 13:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Az enyém is az.
ma 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Sima utcai vegyes. Enyém is ilyen volt, imádtam a kis hab testét 🥲
ma 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!