Akik az olyan helyeken hirdeteknek eladásra mint pl jófogás macskákat ott valószínű h keverék macskakákról van szó és nem teljesen fajtisztákról?
Ugyan többször szerepel, hogy tenyésztő a hirdető, de a név nincs leírva.
A leírás és a képek alapján én nem vásárolnék tőle.
Kifejezetten visszataszító, hogy "Nagyobb macskák és idősebb tenyészállatok ajándékba elvihetők, örökbefogadhatók.". Nekem úgy jön le, hogy már nincs belőlük anyagi haszon, ezért megszabadul tőlük.
Elvileg ez egy tenyeszto, mert azt mondja, hogy van kennel, torzskonyv is, de! A jofogas szabalyzata szerint csak tenyesztok hirdethetnek, igy ki tudja, hogy valojaban mirol is van szo, szoktak ezzel trukkozni a szapik is, nyilvan.
Nehez kiszurni, az biztos.
Hát én meg nem mondtam volna hogy bengálik. Elég érdekes fejük van. Némelyik mintha downos lenne.
Az elsőnek a szőre se tűnik bengálisnak. A bengáli szőre selymes, puha, kicsi, különleges. Ez viszont olyan mint valami drót szőrű kinti macska.
A masodik csoport képen meg ott van a fekete házi macska, a jobb felső szürke is full házinak tűnik.
Amik bengálira hajaznak azok "jól sikerült" keverékek szerintem. (leszámítva a fura fejformát)
Nekem is bengálim van, de 100x különb mint ezek.
3 éve vettem 150.000-ért.
Ne vegyél ettől az illetőtől
Ennek a macskának már a fejéről is ordít, hogy keverék... Olyan tömzsi szegénykémnek, mint egy brit rövidszőrűnek. Ha nézegetsz interneten képeket, a bengáliknak eléggé "háromszög" fejük van. Itt nagyon jól látszik:
Crystal Cats, de a regisztrációs számuk sehol sem elérhető.
Cégnév: Agro Assecuratio Consulting Kft
Felhasználónév: Crystal Cat's Bengáli Kennel
Rákeresve sem túl bizalomgerjesztő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!