Mivel tud elüldözni a macskákat?
Ultrahangos macska riasztó. A 10e körüliek már jók. A temus 2-3 ezresek szarok.
Nekem van 2 is a kertemben, azóta nem nagyon látok kóbor macskát nálam.
Bár hova tenném? A lépcsőházba...? Pláne ha drága cucc, vki elviszi tán...
A hol irreleváns a kérdésem szempontjából.
A jelenlegi országban és városban is vannak jobb házak és környékek, én mégis egy lepratelepre költöztem be kb. fél éve, egy lebontásra ítélt házba, ami emiatt olcsó is volt, sosem laktam még akkora lakásban, pláne egyedül, mint most, de persze nem véletlen olcsó a redvatelep...
De a tulaj azt mondta, hogy négy-öt évre tudja csak garantálni a lakást, kérdés, hogy mikor dózerolják le, addig csak találok másikat, egyelőre jó ez most nekem, annyira nem szenvedek ettől, mint a költözés gondolatától is, még az atköltözést sem hevertem ki fél év alatt kb., úgy utálok költözködni, lakást keresni is, fölösleges stressz, idő, energia, pénz, de így legalább korrekt, hogy max. négy év, most legalább nyugiban kereshetek jobbat...
De amúgy nem olyan szörnyű a hely, illetve nem szenvedek tőle annyira, mint amennyire semmi kedvem sincs újra költözködni, amit úgy utálok!
Mondjuk ha nem lenne sok cuccom, akkor nem is frusztrálna ennyire, egy barátom pl. egyszer eladta és elajándékozta szinte mindenét, és csak egy bőröndnyi saját holmija maradt, ő az inspirációm, bárcsak én is könnyebben tudnék megszabadulni a holmijaimtól, akkor a költözés téma sem frusztrálna!
,,Nem Törökországban, de tényleg Keleten. A kérdés szempontjából irreleváns a hol."
Lehet hogy irreleváns, minket viszont érdekel, szóval tessék megírni. Ha el szeretnéd várni hogy normális válaszokat kapjál akkor ne titkolózz.
18.
Nem a lakcímedet, neved, születési adataidat kérdeztük.
Csak nem értjük, milyen redva helyen laksz egyedül "keleten", ahol eltűrik a macskakit egy lépcsőházban.
A románok még ilyen igénytelenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!