Mivel tud elüldözni a macskákat?
Közben az jutott eszembe tegnap, amiket már megint kutyaürüléket is kellett kerülgetnem hazafelé, a lépcsőház előtti belső úton, amikor rettegve jöttem haza, hogy vajon mi vár a lépcsőházban bent, hogy a legjobb vmi kémiai vegyület lenne, netán fűszer, amit elhintek vagy elcsöpögtetek, ha folyékony a lakás és az utca között, mert érdekes, hogy az utcán nem zavar, de nem is látok, mert azt takarítják rendesen, nem úgy, mint a házunkat és tényleg az utca és a lakások közötti tér a szörnyű, pláne, hogy feltűnt, hogy egyes lakók etetik az utcamacskákat a saját ételmaradékaikkal, saját szememmel láttam párszor, hogy jön a szomszéd a lábasával, ciceg a macskáknak, azok mind összegyűlnek körülötte, a szomszéd meg kiönti a földre a lábas maradékát, pontosabban felmerült már bennem, hogy tán nem is maradék, esetleg csak a macskáknak főzte...???!!!
Így megértettem, hogy miért kell néha csontokat is kerülgetnem vagy roppannak a lábam alatt hazafelé jövet, vagy épp elfele, és persze nekem is eszembe jutott, hogy netán szóba elegyedek a szomszéddal, hogy esetleg ne pont a lépcsőház elé öntse a lábasa tartalmát, de annyira meglepődtem a látványon, hogy szóhoz sem jutottam, de amúgy sem biztos, hogy belekötnék, hogy esetleg máshova öntse a kajáját...
Szóval nincs vmi fűszer vagy por vagy más anyag, amitől máshol végeznek a dolgukat a macskák, mint a szegfűszeg jó hangyák ellen, ilyenre gondoltam, hogy macskák ellen mi jó?
23.
Csak van annyi esze egy európainak, hogy nem ilyen alja, pöcegödörbe megy élni egyedül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!