Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a cicámnak?

Mi baja lehet a cicámnak?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk pontosan az életkorát,de szerintem idős lehet már. a baj az hogy 1,5 napja csak alszik,ha le akar feküdni aludni az is nehezére esik neki kicsit(mondjuk ez régen is így volt). a macska wc n,az almon nem tud beugrani ezért az oldalára pisilt. Tegnap pl egésznap nem volt étvágya nem is evett,ma azért már evett valamennyit. Amikor a nevén szólítod nemsokszor reagál rá,mintha nem tudná hol van időnként. Egyszer elvittük régebben állatorvoshoz és azt mondta 6-7 éves lehet,de szerintem több. Tegnap ilyen fura pózban feküdt (ezt régebben mondjuk nem csinálta.) Szerintetek?

ma 16:34
 1/9 A kérdező kommentje:
meg időnként sántit tehát nem mindig tud teljesen a lábára állni,aztán megy nyugodtan
ma 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem már tegnap el kellett volna vinni orvoshoz GYK kérdezgetés helyett.
ma 16:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem olcsó mulatság az állatorvos,kapott neuro support ot.Szombaton visszük el.
ma 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Mert szombaton olcsóbb lesz, vagy mi? Szerencsétlennek azonnal segítség kellene.
ma 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Szombaton allatorvosi ugyelet van, 2x annyiert minimum.

Nyilvan gondolom ma mar megint nem viszitek sehova, ha szerencsed van kibirja holnapig, de az legyen az elso.

ma 18:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Már elvitte anyukám valószínűleg vesebeteg,kapott infúzió t.
ma 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Szombaton olcsóbb lesz az orvos?

Te szívesen szenvednél napokig a fájdalomtól?

Próbáld ki egyszer ha bajod lesz ne menj orvoshoz biztosan megtudod majd mit érez az a szerencsétlen állat.

Ha nincs pénzetek állatorvosra minek van állatod?

Szörnyű, hogy ilyen emberek tarthatnak élőlényt.

Szégyelld magad.

ma 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
35%

Anyád miért várt eddig?

Felnőtt ember és szenvedni hagy egy állatot?

Förtelmes emberek vannak a földön, állatot szenvedni hagyni, gratulálok anyádéknak……..

ma 18:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Szégyeld te magad mint írtam már volt állatorvos nal te idióta.egyaltalan nem hagytuk szenvedni mert szeretjük a macskánkat
ma 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!