Kint, vagy bent tartod a macskádat?
Figyelt kérdés
Afféle közvélemény-kutatás (=^・ω・^=)nov. 16. 22:41
11/17 Hetti3 válasza:
Én most hoztam be egyet mert 3 hónapja el a kapum előtt és ott alszik.... Behoztam kinnti kennelbe mert benn 4 kutya van. Udvaron 1 de van egy kutya mentes része a kertemnek. Ott van kennelbe nyilván ameg megszokja a helyet aztán ki ehet amerre szeretne. Ide azért mindig visszatalal enni inni aludni ha szeretne. Többet nem tudok érte tenni de akkor se nyílt terepen pihen. De én benn tartanám szívem szerint mert bármikor baha eshet :(
12/17 anonim válasza:
Bent. Jó időben kimegy a kertbe, ahonnan nem tud kimenni
13/17 anonim válasza:
Lakásban élek nem családi házban, így a cicám beltéri.:) Van egy szép nagy erkélyem is, ami cicabiztosra van megcsinálva, oda szokott kimenni ha szeretne. Kicsit nézelődik, aztán ha megunta bejön. Idős cica már, így szokta meg, teljesen jól elvan. Kicsit lassúbb mozgású már, nem is ugrál föl sehová, éli a kis kényelmes benti életét.
14/17 anonim válasza:
Alapvetően bent, de amikor akar ki tud menni. A mostani időben, kb áprilisig, szinte csak vécére megy kis és már jön is vissza. Nyári időben van kint többet, de szerencsére a kerítésen kívülre soha nem megy ki.
16/17 anonim válasza:
Kint és bent. Jobbnak érezném őket bent tartani, de mivel anyummal élek, ő meg törzsgyökeres falusi, vagy kint és bent is vannak, vagy maradnak az utcán:D (7 macskát mentettem eddig, abból 1 talált gazdát, 2 meg sajnos elpusztult, többi mind itt maradt + 1 amit anyum talált)
Amíg nagyon picik (amolyan 8-12 hónapos korig) engedi, hogy csak bentiek legyenek, aztán ivartalanítás és utána sajnos nekem már nincs beleszólásom, hogy kiengedi-e őket vagy nem.
Hálisten a sokáig bent tartás miatt, a kertnél tovább nem mennek nagyon.
17/17 anonim válasza:
Többnyire bent, két maine coon. Van nekik épített kennel nyárra oda ki tudom vinni őket és pár órát simán elvannak, friss víz és táp meg alom van nekik ott is. Néha kertben is sétálunk hámmal ameddig jó az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!