Kint, vagy bent tartod a macskádat?
Hiába szeretem őket, nem tudnék megbarátkozni a gondolattal, hogy házban állatot tartsak. Legalábbis, ami szabadon mozoghat, gondolok itt főképp kutya-macska. Bár ha ennek ellenére is választanom kéne köztük, akkor inkább macska.
Udvaron csináltam nekik fasza, nagyon jól szigetelt házat, ami opcionálisan akár fűthető. Nem látom, hogy rosszul éreznék magukat. Ha meg valamiért nem tudnám kint tartani (pl panel), akkor inkább nem tartanék.
Bent. Sok a kutya a környéken és a forgalom is nagy. Amúgy nem is vágynak ki, pórázzal próbáltam őket párszor ki vinni, hogy ne csak a négy fal között legyenek. Hát minden bajuk volt, nem akartak kint lenni.
Amúgy nagy a ház, van helyük futkosni bőven, ezer-egy játékuk van, amivel le tudják magukat foglalni. Illetve itt vannak egymásnak, a vadász ösztönüket simán kiélik egymás kergetésével.
Szegény 7-es.😄😄 Az enyém csak benti, de soha nem ver/vert le semmit egy kivétellel😀
A legnagyobb bűne egy társasjáték bábú volt, azt vagy 5x lepofozta az asztalról a földre😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!