Lakásban tartott macskádat mennyi a leghosszabb idő, amire egyedül "mered" hagyni?
A hosszabb nyaralást megoldjuk, a 2-3 napos elutazások idejére megszervezzük, hogy legyen látogatója. De bizonytalan vagyok, hogy egy ilyen egyik nap délelőtt utazunk el, másnap kora délután már visszaérnénk, ez vajon túl sok e, vagy nem..
Tapasztalataitokról írnátok?
Nálam egy hétvége volt. Utaztunk volna és vittük volna magunkkal, de elbújt. Azóta se tudjuk hova, az ágy alatt, a szekrényeket is megnéztük. Idő szűkében voltunk, így végül raktunk ki neki elég vizet és tápot, az almot kitakarítottuk és otthagytuk. Nem volt gond.
Viszont ez ilyen sos volt, hirtelen senkit se találtunk. Ha tudjátok, hogy több napra otthon kell hagyni, akkor legyen aki naponta 1x ránéz, cseréli a vizet, ad neki enni, kiszedi az alombol a produktumot.
Ilyen 1 naptól semmi baja nem lesz. Max azért lesz felháborodva mert késett a reggeli. A macskákban az a jó, hogy mellettük elég rugalmasan lehet élni. Nálam sokszor volt, hogy este elmentem barátokhoz és másnap délben jöttem haza. Eléggé független állatok, nem veszik magukra az ilyesmit
Én vettem ivókutat, meg kétrészes automata etetőt, azt be lehet programozni, hogy mikor nyíljon.
Száraztápot rakok ki neki sokat.
Így simán itthonhagyom úgy, hogy egyik reggel megyek, másnap este jövök.
Annál hosszabbra még nem mertem egyedül hagyni.
Idegen lakásban(véletlenűl bezárva), kaja víz nélkül elvolt 10 napig. Kicsit ragaszkodóbb lett utána, de még csak le sem gyengült.
Tényleg 7 életük van.....
Az ember is be tud állni hetekre vegetációra, csak egy két szabályt kell betartani.
Az állatoknak ez az ösztönükben van.
A mieink elég ragaszkodóak, igazából az ő, és a mi lelki terhünk miatt nem hagynám őket 2-3 napnál tovább magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!