Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Baba és macska együtt megoldható?

Baba és macska együtt megoldható?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 1 éves nyugodt nem bújós cicánk, nem marad meg ölben és nem is szeret mellettünk aludni szóval ő úgy el van leginkább egyedül. A kérdésem az lenne, ha megjön a baba nem e lehet ettől agresszív majd a cicánk? Vagy mondjuk pont az ellenkezője, fog e magától be mászni a baba mellé az ágyba? Ezt nem nagyon szeretném főleg az elején nem. Ha velünk sem bújik a cįca, akkor valószínűleg a babához sem fog be feküdni vagy “kisajátítani” a baba holmikat? Ha volt valakinek erre példa, hogy a baba mellé járt aludni, le tudtátok róla szoktatni?
okt. 5. 19:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Macska függő
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem járt a baba mellé aludni. Messziről elkerülte.

Egy baba hangos, kiszámíthatatlan mozdulatokat tevő "valami", ami a macska számára inkább ijesztő, mint vonzó.

okt. 5. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kerülni fogja. A nyugalmat szeretik, egy baba meg sír, hangos.
okt. 5. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Igencsak fulladasveszelyes lenne megengedni, hogy egy ujszulott melle befekudjon a macska…

Nem is ertem erre hogy gondolhatsz :D

Nekem egy macskam es egy kutyam van. Amugy bemehetnek a gyerekszobaba is, de ha a kisfiam ott alszik, akkor nem.

Becsukom szepen az ajtot.

Egyebkent az elejen kerultek mindketten, most 1,5 eves a kisfiam es pont ez az idoszak, amikor mar o is elegge maceralja az allatokat; de valahogy ok imadnak a kozeleben lenni :D

Persze mindig resen vagyok, azt sosem engedem, hogy bantsa oket.

okt. 5. 23:54
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as nem mondtam, hogy engedném mellé épphogy azt fogalmaztam meg, hogy tartok tőle be mászik majd hozzá. Be csukni az ajtót vagy el zárni a cicust nem opció nálunk mert egybe nyílt szoba van így éjszaka ha alszunk esélyes, hogy be megy mellé hisz akkor nem tudok rá figyelni. Így jött az a kérdés, hogy ha mégis oda szokik a cicánk, le e lehet róla szoktatni vagy sem.
okt. 6. 11:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Fizikailag ezt meg kell akadalyozni. Ki kell talalnotok erre valamit, sajnalom.
okt. 6. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Amíg kicsi volt a gyerek elkerülték. A szobába ha aludt a kicsi sosem engedtem be a macskákat (akkor 2 volt), megszokták a rendet. Amikor már kezdett nagyobb lenni kb 5 éves akkor kezdtek nyitni felé az állatok. Most 8 éves és imádják, ugyanúgy bújnak hozzá mint mihozzánk. Az évek alatt lett még 2 cica szóval már nagyüzemben nyomjuk! A gyerekünknek a macska "alaptartozék" el se tudja képzelni milyen az h nincs macska. Nagyon jól elvan velük, sztem egy gyerekre mindenhogy jó hatással van ha állatokkal nő fel.
okt. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!