Két cica kertben tartása megoldható villanypásztorral?
Kerítést bármilyet csinálsz azon keresztül simán kiszökik. Tudom, nekem 2 méteres betonkerítésem van, macskának az nem akadály. A minap egy kutya ugrott be, na mondjuk az extrém eset. Csak néztem, hogy most mi van? Visszafelé spurizott mikor meglátott ahogy mit sem sejtve kijövök a házból és konkrétan átmászott a beton kerítésen (!), ilyet ha nem velem történik el sem hiszem. Mondjuk visszafelé nehezebben mászott át, alaposan lehorzsolta magát szerencsétlen, mert csupa véres a kerítés.
Ötletek, mivel távolíthatnám el? Víz nem viszi le. Bocsi az offért.
A mi kutyánk nagyon csavargó természetű. A faluban viszont 30000Ft a bírság, ha egy kutya gazdi és póráz nélkül csavarog az utcán. Villanypásztorral próbálkoztam. Olyan fajta volt, ami másodpercenként adott egy ütést. Felszerelés után rögtön megszagolta, vonyított egyet, és olyan gyorsan elbújt a diófa mögött, hogy szemmel nem lehetett követni. De nem telt egy hétbe, és ismét az utcán találtuk. Valahogyan megérezte, mikor van benne áram, és a másodperc abban a kis részében bújt át rajta, amikor nem rázott. Azt is megtanulta, hogy én kapcsolom be, amikor látta, hogy megfogom a dugóját és megyek a konnektorhoz, rögtön távol ment tőle, de amíg nem volt bedugva, nyugodtan üldögélt mellette.
Lehet, hogy a macskád is érzékeli, és megtanulja hogy bújjon át rajta.
Azért ez egész nevetséges hogy van aki komolyan gondolja hogy a macska nem megy el ha kerítés van 😅 meg póráz???
Szerintetek nem élnek kint macskàk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!