Mennyire megoldható hogy egy teljesen benti macska abszolút steril legyen?(tehát olyan tiszta és egészséges hogy semmit se tudjak elkapni tőle)
Nem tudsz olyan kontaktot tartani egy olyan macskával hogy abból súlyos betegséged legyen. Ahhoz nagyon hülyének kell lenni. Gondolok itt pl hogy nyalogatod a bundáját. A macska az macska simogatni kell aztán kezetmosni és kész, nem lesz szövődmény.
Én pöcsös koromban egy tálból ettem a kinti macskáinkkal, be is faltam volna mindet ha anyumék nem vesznek észre :D
Tudod mit tudsz elkapni egy macskatol? Bolhat meg ferget maximum. De ha felelos gazda vagy, teszel az eloskodok ellen es kesz. Ezen kivul megis mire gondoltal? Alapvetoen ha beteg is lesz a macska veletlenul, az rad nem veszelyes.
Ha ennyire parazol amugy, ne legyen allatod, mert ez beteges.Halakat is kell am takaritani, es ha algas, vagy akarmilyen az akvarium, mert nem tudod megfeleloen mukodtetni az elejen, akkor az budos es csunya is tud lenni.
4-es
De ez az a macska végig ugrál mindent és akkor szőre ott van amely fertőzésforrás lehet ezek szerint féregpetével és férgekkel teli!
Nekem úgy lenne megnyugtató macskatartás ha teljesen tiszta lenne a macska tehát teljesen mentes féregtől és nem kapok el semmit tőle sehogysem mert annyira steril.
5-ös
Tudom hogy nem súlyos betegségek de nekem ne legyen kicsi sem, belegondolni is szörnyü hogy parazita költözik belém, hiába könnyen kezelhető de a tudat hogy a veszély ott van.
6-os
A csúnya és büdös nem zavar, de eleve takarítanám, viszont a hal nem jönne ki vagy mászkálna össze lakásban semmit, szépen karban tartva az akva nem lenne büdös se csúnya se algás.
7-
Még a kigyók is érdekelnek állítólag igénytelenek és tiszták viszonylag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!