Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire megoldható hogy egy...

Mennyire megoldható hogy egy teljesen benti macska abszolút steril legyen?(tehát olyan tiszta és egészséges hogy semmit se tudjak elkapni tőle)

Figyelt kérdés
Félek macskát venni mert rettegek hogy egy potenciális fertőzésforrás lesz ami megbetegít, nem tudom mennyire megoldható hogy teljesen kiiktatható legyen a fertőzés veszélye egy benti macska esetén.

2021. jan. 7. 19:17
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen steril nem lesz egy állat. Ne haragudj hogy ezt mondom de inkább ne legyél egy cica gazdija sem. Szerintem enged el ezt a állattartást mert ez így neked is és a macskának is szenvedés. Értem hogy félsz a betegségek miatt de méregelned kell hogy válalod a cicussal járó minden gondot és dolgot. 4 kinti-benti cica gazdija vagyok lassan 10 éve, soha nem voltam miattuk beteg.
2021. jan. 12. 04:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!