Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire megoldható hogy egy...

Mennyire megoldható hogy egy teljesen benti macska abszolút steril legyen?(tehát olyan tiszta és egészséges hogy semmit se tudjak elkapni tőle)

Figyelt kérdés
Félek macskát venni mert rettegek hogy egy potenciális fertőzésforrás lesz ami megbetegít, nem tudom mennyire megoldható hogy teljesen kiiktatható legyen a fertőzés veszélye egy benti macska esetén.

2021. jan. 7. 19:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát nem alakulhat ki féreg benne ha 3 havonta féregtelenítem"

A macskában nem alakul ki semmilyen féreg. Férges attól lesz egy KINTI macska, hogy MÁS ÁLLATOK kakáját, elhullott állatokat eszik. A BENTI akkor, ha TE hazaviszed neki a cipődön.

Egy benti macska bolhás is csak akkor lesz, ha TE hazaviszed neki. És ha te viszed haza neki, akkor neki inkább van félnivalója tőled, mint neked tőle.

Ha ennyire félsz, akkor inkább ne tarts állatot, így nem lesz benne örömöd. Ez olyan, mint amikor a covid kezdetén az idióták kib*szták a környezettel sose érintkező terráriumban tartott szerencsétlen tengerimalacokat az utcára, mert olvasták, hogy valamiféle ÁLLATOK voltak a közvetítők.

2021. jan. 7. 20:09
 22/31 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm akkor ezek szerint alaptalan a félelmem.
2021. jan. 7. 20:15
 23/31 anonim ***** válasza:
96%

Nincs 100%-osan steril macska. Féregteleníteni, bolhátlanítani tudod. Fürdetheted is, de a macska mosakszik, nyalja a testnyílásait ezt nem tudod elkerülni.

Ha ennyire pedáns vagy ilyen téren akkor szerintem engedd el a macska témát, tarts mást

2021. jan. 7. 20:59
 24/31 anonim válasza:
65%
(O-O)(O-O)
2021. jan. 7. 21:02
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Tudod, hogy több millió baktérium él rajtad?

Sokkal több, mint egy macskán (mert sokkal nagyobb vagy).

2021. jan. 7. 21:58
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi bajod a macskától, de amúgy a hüllők tényleg nagyon tiszták. Nincsenek mirigyeik és teljesen száraz a bőrük. A legtöbben nem vizelnek külön, hanem az ammónia származékokat is szilárd formában rakják ki egy ilyen sárgás fehér cucc formájában, tehát mindent fel lehet szedni úgy, ahogy az kijött.
2021. jan. 7. 21:59
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én valami különleges csodaember lehetek, hogy 20 éve tartok macskákat és soha semmit nem kaptam el. 🤷
2021. jan. 8. 07:30
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire rettegsz akkor engedd el a témát... mi 2 macskával élünk együtt és miattuk még nem voltunk betegek. 3 éve vannak velünk. Ha nagyon kényes vagy a rendre és az állati szőrre akkor kapásból engedd el a dolgot. Ahol állat van ott patika tisztaság sose lesz.
2021. jan. 9. 19:07
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen steril?

Miért, te műtőben laksz?

2021. jan. 9. 20:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg, azt ugye tudod, hogy egész ökoszisztémák élnek a bőrödön?
2021. jan. 10. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!