Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vajon miért nem eszik a macskám?

Vajon miért nem eszik a macskám?

Figyelt kérdés

Augusztusban bejött hozzánk az udvarra egy kiscica. Megsajnáltuk, befogadtuk. Nagyon élelmes, játékos volt. Evett, ivott rendesen egészen tegnapelőttig. Alig eszik és iszik sajnos, aminek nem tudom mi az oka.

Augusztusban 2-3 hónaposnak nézte az orvos.

Hülyén hangzik, de megérezheti, hogy mi is nagyon rossz lelkiállapotban vagyunk? A kórházat járjuk hétvége óta sajnos, keveset vagyunk otthon. Ha otthon is vagyunk, nem tudunk vele annyit foglalkozni mint korábban. Este ölben van, simogatjuk, próbáljuk etetni.

Holnap tudnám elvinni orvoshoz.

okt. 2. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet ez az oka. Viszont egy kiscicának kell ennie rendesen. Remélem nincs hasmenése!az lenne nagyon veszélyes, mert kiszáradna.

Mondd el majd mit látott a doki! Kitartás a nehéz időszakhoz. :(

okt. 2. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
8%
Egyre több az ilyen kérdés, hogy az utcáról összeszed valaki csakúgy egy kóbor dögöt. Aztán meg rohadtul nem tud vele mit kezdeni. Úgy látszik, egyre hülyébbek az emberek.
okt. 3. 05:34
 3/5 A kérdező kommentje:

#2: Tessék? Jó szemét vagy ne haragudj.

Orvoshoz vittem azonnal, féreghajtót, oltást kapott. Bent van a házban, jó helye van. Mert ugye a kinti macskásokat is megölik itt.

Rengeteget játszottunk vele. Ölben van folyton.

Azzal váltunk el az orvosnál, hogy majd találkozunk ivartalanitásnál.

Ezen kívül mi az istent lehet még csinálni? Mit csináltam annyira rosszul? Ne haragudj, hogy apa magatehetetlenül fekszik és egy kicsit talán megvisel a dolog.

Aki ilyen érzéketlen bunkó, az mi a francnak ír bármit is?

Hogy belerugjon az amúgy is rossz állatpotban lévőbe? Milyen ember vagy te?

#1: Köszönöm szépen a kedvességed ismeretlenül is! Nagyon padlón vagyok.

A cica tegnap a kezemből közvetlenül fogadott el ételt, nem üres gyomorral feküdt le legalább. Meg itt aludt mellettem. Nincs hasmenése szerencsére. Remélem nem lesz baja neki is. :(

okt. 3. 06:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kettes hatalmas állatbarát lehetsz, ha "kóbor dögnek" nevezel egy macskát. Úgyhogy eleve nem értem minek vagy itt. A kérdésre nem válaszoltál, csak ideböfögtél egy jó bunkó beszólást.

Mit kéne kezdeni egy macskával szerinted? Hogy kell őt jobban tartani azon kívül amit leírt a kérdező?

Gondolom te rengeteg állatot befogadtál és gondoztál teljes odaadással. :) Látszik a hozzáértő, segítőkész írásodból!

okt. 3. 07:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A magyaroknál az a hagyomány, hogy amennyiben nem tudnak segíteni, legalább belerúgnak a segítségkérőbe. Ennek az lesz az eredménye, hogy a segítségkérő, megsértődik, kiábrándul és nem mer kérdezni, mert segítség helyett úgy is csak beszólnak, az állaton meg nem segít senki.

A szegedi beagle fajtamentés egyik vezetője a minap írta ki a posztot, érdemes elolvasni, hogy mi az ilyennek az eredménye:

[link]

okt. 3. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!