Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért fogyhatott le a cicám?

Miért fogyhatott le a cicám?

Figyelt kérdés
A négy éves kandúrom mindig nagyon kis husis volt, de most nyáron magához képest sokat fogyott. Az étvágya és az aktivitása sem változott. Lehet ez csak a természetes “nyári fogyás” vagy valami más okozhatta? (Pár hét múlva kell az éves oltásait megkapnia és nem tudom, hogy elvigyem e addig megnézetni így, hogy semmi más baja nincs)

szept. 4. 10:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Súlyt mértél vagy ránézésre?
szept. 4. 15:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Most 5,5 kiló, 6-6,5 szokott lenni. Inkább a pocakja lett olyan beesett. És igen ivartalanítva van, illetve rendszeresen kap féreghajtót. Az udvarra viszont kimehet.
szept. 4. 16:35
 13/15 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, sajnos nekem a veséje romlott el a macskámnak amikor szokatlanul vékony lett. De ő idővel hányt és a hasa is ment, étvágya sem volt.
szept. 5. 06:00
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor megnézetjük a biztonság kedvéért

szept. 5. 10:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Cicám vesés, ő sokat hány és vékony nagyon, nehezen tudja tartani a súlyát.

Kutyám mikor fogyni kezdett hirtelen, akkor kiderült, hogy daganatos.

szept. 5. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!