Mitől fogyhatott le hirtelen?
Ha aggasztónak látod a helyzetet, akkor nem kell megvárnod a jövőhetet, vidd el most orvoshoz!
De ha van étvágya a cicának, eszik-iszik-játszik, akkor lehet, hogy a többnapos hasmenés is közrejátszik, ki tudja miket adott neki a megbízott ismerős és megviselte az a két hét (vagy mennyi?) amíg nyaralni voltatok (nyilván az ismerősnél is ment a hasa, csak nem mondta)
A féreghajtótól megint csak menni fog a hasa, a bolhairtót meg nem mindegyiket lehet adni ilyen picikének.
Alapban a korai elválasztás miatt ő egy gyengébb kis cica, aki érzékenyebb gyomrú és belű mint a többi macsek.
Persze ezt ki fogja nőni, de nagyon kell figyelni mindenre az étkezésében.
4 napot volt az ismerősnél. Ő mást adott neki, pedig direkt vittem a szokásos ételét, hogy ne legyen baj :/ állítólag ott nem ment a hasa.
Hát úgy tudom hogy féreghajtani muszáj... Direkt olyat kértem, ami nem tabletta, hogy egyszerűbb legyen a szájába nyomni. Viselkedésben nem aggasztó csak én vékonynak látom ahhoz képest amilyen volt eddig..
A hasmenés lehet a környezet változástól, autózástól/hordozóban cipeléstől is, ha esetleg megijedt közben.
A fogyás meg lehet a több mozgástól. Figyeld azért, de szerintem nincs semmi baja némi stresszen kívül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!