Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám lehet szült de nem...

A macskám lehet szült de nem tudom. Mostanában nagyon vékony volt! Máj-ban és jún-ban nem volt időnk gondozni. Nem fogyhatott le, mert a cicának a szoptatói megnagyobbottak. De csak 2! Lehet szült macskát? De nem a padlásra pedig általában ott van?

Figyelt kérdés
És nem találtuj meg őket.Tehát szülhetett?Csak lehet máshova?De sztem akkor hozzánk szűlt volna.És amikor naponta 2-3szor kimegyek hozzá akkor mindig itthon van! Nem tudom mit tegyek.Vajon szült? vagy lehet elvetélt?:(
2008. júl. 25. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha elvetélt volna nem fogyott volna le ilyen hamar.Lehet hogy szűlt de máshova lehet hogy megpiszkáltátok a padláson a helyén , ezért máshova szűlt. Az is lehet hogy beteg volt a cica fejlődése és ezt érezte az anya teste és "megálltt" a kismama fejlődésben és úgy vetélt volna el . Ezt így konkrétan nem lehet megmondani hogy szült e vagy sem csak találgatni lehet
2008. júl. 25. 21:30
 2/4 anonim válasza:
100%
A macskáim ugyan így elrejtik a kölykeiket, van egy szokott helyük, amit még az anyjuk használt ellésre. Mivel az anyjuk meghalt, mielőtt a két nőstény cicám terhes lett volna, nem tudta nekik megmutatni a helyet, ezért most nem oda viszik a kölyköket. Lehet, hogy más macskák vannak a közelben, és előlük rejti el (főleg a kandúrok elől). De nem kell aggódnod, amíg látható jelei vannak hogy "anyuci" szoptat. Ha a kiscicák szeme már kinyílik, és a fogaik kinőttek, akkor képesek lesznek húst enni, és biztos, hogy az anyjuk ekkor haza viszi őket. Nálunk is nagy a meglepetés, mikor tavasszal 6-8 kiscicát találunk a kosárban. Légy türelemmel:)
2008. júl. 25. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztos h ellett a macskád az enyém is májusban ellett..

Az ellésre jellemző h a macska nagyon lefogy és megnagyobbodnak a mellei...Szerintem egy kis időt szánj arra hmegnézd hova jár sűrűn a cicád.

cucpcup

2008. júl. 26. 00:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok!köszi!Amúgy a macskám tényleg szült.De csak ő jár haza. Már 1hónapja!Mit tegyek? És jött egy kisebb cica is a napokban.De amikor hazajött az én nagy cicám akkor morgott rá.Meg elmenekült.Akkor most mivan?:O
2008. aug. 3. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!