Hogy lehetne a macskákat mégis kiengedni a szabadba?
Figyelt kérdés
Csak a saját udvaromra gondoltam úgy hogy ne szökjenek meg egyáltalán, csak egyet futkossanak kint és ne csak a házban legyenek. Annyit filozofaltam ezen a dolgon, hátha sikerülne valahogy, ne csak a házban tepsedjenek, mert nem nagyon szeretik. Sokszor kívánkozik ki mind a kettő.aug. 28. 00:00
1/5 Sterre válasza:
Csinálj nekik kifutót, ha annyira nem akarod hogy kerten kívül legyenek. Én is ezt tervezem.
2/5 Sterre válasza:
Ilyesmire gondoltam. Első vagyok
3/5 anonim válasza:
Kifutó vagy vezető szár a kert 2 pontja közt, póráz és egy nagyon komoly hám, amiből nem tud kibújni.
4/5 anonim válasza:
Jelenleg problémás a saját lakhatásom, így a cicát elküldtem a nagyszüleimhez - azzal a kikötéssel, hogy nem barangolhat szabadon.
Nagyapám (aki megsajnálta a ciccet, aki nyilván kívánkozott kifelé, de közben tiszteli a kérésemet is) olyan kifutót rittyentett neki, hogy csak na :)
5/5 anonim válasza:
4-es nagy öröm olvasni, hogy ilyen kedves nagypapád van! Köszönjük neki! Sajnos a magyar férfiak nem szeretik a macskákat, és eszükbe sem jut segiteni nekik! Tisztelet a kivételnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!