Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tapasztalat bútórvédő fóliával...

Tapasztalat bútórvédő fóliával / szőnyeggel kapcsolatban macskakaparás ellen?

Figyelt kérdés

Lehet kapni többféle macskakaparás elleni védelmet öntapadós fólia, szőnyeg stb. amit a bútorra fel lehet tenni.

Használt már ilyet valaki?

Működik? Mennyire tartós?

aug. 27. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok macskás, de pont nemrég futottam bele a témába, ahol ugyanez volt a gond és ott a bársonyt, mint anyagot ajánlották - és később a videó alatt sokan mondták, h zseniális észrevétel, azóta az ő macskájuk sem kaparja a kanapét, mert utálja az anyag érintését. Nemtom, nem próbáltam - de talán érdemes megpróbálni. :)
aug. 27. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Anyámnak van fólia a kanapéján, ágyán. Kb 1 éve vannak felrakva, nem jöttek még le. Hatásos.

Aliexpressről rendelte

Amúgy meg nálunk a bársony anyag a favorit :) imádják harapni, csikarni, tépni. Egy bársony nadrágom volt, amit kint felejtettem és el is intézték..

aug. 27. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon hasznosak. Mi shein-ről rendeltünk a kanapék oldalára és azóta nincs kaparás. Szerencsére nem is feltűnő
aug. 28. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!