Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem fogadja vissza az anya?

Nem fogadja vissza az anya?

Figyelt kérdés
Történet röviden: Befogadtunk egy cicacsaládot, kb.3,5 hónaposak a kicsik, még szopiznak. Tegnap elcsatangolt valahova az egyik cica, és csak most került elő csatakosan, bógáncsosan. A tesói is fújnak rá, az anyja meg is támadta volna ha nem veszem el tőle. Megfürdettem, abba a töröljözőbe töröltem amin feküdni szoktak, de így sem ismeri meg az anya. Vissza lehet szoktatni vagy esélytelen?
aug. 25. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3,5 hónaposan már el vannak választva lassan, nem? Nem valószínű, hogy visszafogadja így.
aug. 25. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, 3,5 hónapos már elég nagyok, el kezdenek önnálósodni, sőt, menhelyi cicákat már 2 hónaposan örökbe adják, olyankor választják el az anyjuktól, de hogy még szopiznak, nagyon furcsa. Esetleg hívd fel az állatorvost.
aug. 25. 11:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Nyalogatja még őket az anya, játszik velük. Van úgy hogy elzavarja őket ha szopoizni akarnak, de van amikor hagyja. Az is előfordul hogy hívja őket és lefekszik direkt szopiztatni. Addig nem akartam nekik gazdát keresni amíg el nem választódtak, de úgy látom most eljött az ideje. Köszönöm a válaszokat!
aug. 25. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég sok kiscica van még ilyenkor, de 3,5 hónaposan jóeséllyel találsz nekik gazdit. Én először ismerősöket kérdeznék, de érdemes macska örökbefogadós Facebook csoportba felrakni.
aug. 25. 15:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálkozom.
aug. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!