Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi értelme van a macska...

Mi értelme van a macska létezésének? Ellátok két házimacskát ideiglenesen és nem tudok rájönni mivégre léteznek ezek a lények...

Figyelt kérdés

Ellátom ismerősöm házimacskáit amig távol van.

Kirakom nekik a kaját, odafutnak, ránéznek, elmennek. Lefekszik aludni. A kaja meg a nyári melegben megdöglik.

Este következő kör, megyek a kajásdoboz felé jönnek mint az üres taxi hogy jajj de jó kaja. Mert ugye reggel nem ettek, full éhesek. Kirekom nekik a másik fajtát, ránéznek, mennek el. Ez megy 1 hete. Sokezer forint értékű kaja ment a kukába. A macskák meg éhesek.

Hívom a gazdájukat hogy mi a helyzet, nem esznek. Mondja hogy jaaaj hát neki is így csinálnak, meg kell velük beszélni hogy egyenek, meg visszadorombolni.

Hát basszus miezmár?

Hát mit képzelnek ezek?

Minden macska ilyen?

Hogy a fenébe éltek ezek túl ennyi ideig a földön? Semmi értelme a létezésüknek és mégis még itt vannak, nem haltak ki. Hogyan csinálják?

40 éve kutyás vagyok. Nem fér a fejembe a macskás dolog...

aug. 21. 20:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Cickányt a cigókra mondják nem a macskára :D
aug. 21. 21:49
 22/28 A kérdező kommentje:

"Amúgy kiszedted a dobozból a kaját?"

Najó.... a macskás válaszolók is vannak egyfajta szinten látom...

21. mifelénk más a nevük.

aug. 21. 21:56
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Szegény cicusok.

Nagyon sok értelme van amúgy, terápiás állatnak is tartsák sokan. A dorombolás az embernek segít, és amúgy nagyon szeretnivaló kicsi szőrmókok tudnak lenni.

Ha nem esznek annak sok oka lehet. Lehet hiányzik a gazdi nekik, de az is lehet, hogy téged annyira nem szívlelnek és nem szívesen esznek tőled.

aug. 21. 21:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát a macskák már csak ilyenek. Néha én sem igazodok ki a sajátjaimon, egyszer kell nekik ugyanaz a kaja, másnap már nem. De azért ez nem a világ vége, nem fognak éhenhalni,lehet máshol esznek azért nem kérik. Ha húst adsz nekik arra tuti rámennek.
aug. 21. 22:12
 25/28 anonim ***** válasza:
20%

Vissza kanyarodnék egy témához, ami felötlött bennem. Mindenki állandóan azt hangoztatja, hogy a macska ragadozó. Igaza is van. De a kutyáról ezt nem állitják. Pedig a kutya is ragadozó, életutja hosszabb az emberrel, mint a macskáé. Nincs ilyen szempontbl szerintem különbség köztük. A kutya őse, akitől jött, a vadonban leste a zsákmányt. Mint a macska.A macska évezredek során kulturáétabb állattá sikredett, tud nagyon kedves, simogatnivaló lenni.Nem vált undoritóvá,A kutya még a kakit is megeszi az

utcán, odakakil, de nem takaritja el. El kell vinni házon kivülre, mert odacsinál ahol van.Én már kicsi koromtól féltem a kutyától, agresszivan megugatott, gyerekként inkább átmentem a másik oldalra, féltem tőle. Ma már nem félek, de nem érzem hogy ugy kell szeretni, ahogy ő teszi, nagyon lehengerlő tud lenni, ami nekem zavaró.

aug. 21. 23:08
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a cicákat (ettől független sose bántanék egy állatot se), de attól még szerintem a legtöbb embernek is kB ugyanannyi értelme van, hogy létezik, meg egy szúnyog aki is...
aug. 22. 13:52
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
*szúnynak is.
aug. 22. 13:52
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

26.: A szúnyogok létezéséről elelmélkedtem a sürgősségin, amikor pár hónapja egy rakat csípés miatt oda kerültem.

Dögölne meg az összes...

aug. 22. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!