Mi értelme van a macska létezésének? Ellátok két házimacskát ideiglenesen és nem tudok rájönni mivégre léteznek ezek a lények...
Ellátom ismerősöm házimacskáit amig távol van.
Kirakom nekik a kaját, odafutnak, ránéznek, elmennek. Lefekszik aludni. A kaja meg a nyári melegben megdöglik.
Este következő kör, megyek a kajásdoboz felé jönnek mint az üres taxi hogy jajj de jó kaja. Mert ugye reggel nem ettek, full éhesek. Kirekom nekik a másik fajtát, ránéznek, mennek el. Ez megy 1 hete. Sokezer forint értékű kaja ment a kukába. A macskák meg éhesek.
Hívom a gazdájukat hogy mi a helyzet, nem esznek. Mondja hogy jaaaj hát neki is így csinálnak, meg kell velük beszélni hogy egyenek, meg visszadorombolni.
Hát basszus miezmár?
Hát mit képzelnek ezek?
Minden macska ilyen?
Hogy a fenébe éltek ezek túl ennyi ideig a földön? Semmi értelme a létezésüknek és mégis még itt vannak, nem haltak ki. Hogyan csinálják?
40 éve kutyás vagyok. Nem fér a fejembe a macskás dolog...
ne adj nekik enni 4 napig!
legalább szart sem kell utánuk szedni.
Csak teljesen máshogy viszonyulnak az emberekhez de ez nem feltétlenül rossz. Ezek nem kutyák.
Egyébként kérdésedre válaszolva az egér irtás miatt lettek háziasítva és ez a létezésük értelme régen járványokat tudtak megakadályozni, de később elkényelmesedtek amint hatékonyabb eszközök érkeztek.
Van erre egy a jó hasonlat.
Az ember ételt ad a macskának és kutyának és gondoskodik is róluk
A kutya mondja: "ő mindent meg tud adni ő egy Isten"
A macska ezt mondja: "Mindent megkapok amit akarok én egy Isten vagyok"
Hű de fent akattál ezen a témán.
Ha a gyerek nem eszik mert épp olyanja van, vagy mert nem éhes, vagy mert válogatós és az pont nem fogára való akkor is felmerül bened ez a kérdés.
Azok macskák ilyenek, vannak olyanok amelyik elé letennéd már rögtön falná is. Nem egyformák.
Kutyában is van olyan amelyiknek könyörögni kell hogy egyen már mert ő csak akkor és azt hajlandó megenni amit ő jónak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!