Ideiglenes turkálót lenne értelme nyitni? És ha igen hogyan hogy megérje?
A helyzet az, hogy a férjem 4 éve dolgozik Németországban, és zsákszám hordott már haza nekem ruhákat cipőket bolhapiacról, hogy válogassak belőle ami kell. Minimálisat tudtam magamnak kiszedni, tehát van már több zsák rongy.
Először arra gondoltam, hogy bolhapiacozok vele, de már ahhoz túl sok hogy kipakoljak vele, ahhoz viszont kevés, hogy hosszú távúra tervezett boltot nyissak. Nem akarom már, hogy többet haza hordjon, (egyébként sem akar már sokáig kint maradni). Garázsvásárra az udvarunk nem alkalmas.
Nem kötelező katasnak lennie.másodállású szjásként meg lehet semmit nem kell járulékba fizetnie😊.
Egyébként valóban értelmetlen lenne erre vállalkozni. Tedd fel vaterára pl. csomagba minimál ár nélkül és akkor jobban van értelme a dolognak magánszemélyként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!