1 napos kiscica, nem jött érte az anyja, egy éjszakát kint volt, hideg volt a teste, mennyi esélye van?
Forró vizes palackot tettünk mellé és tápszerrel etetjük 2 óránként.
Magától szívja a fecskendőt és már felmelegedett, de tüsszög, gondolom a hidegtől, hogy kihűlt kicsit szegény.
Üdv mindenkinek.
A csöppség ma reggel, 18 naposan, minden előjel nélkül örökre megpihent😔💔
Köszönöm. Eléggé megviselt. Napról napra nőtt bennem a remény, hogy talán mégis sikerül megmenteni😔💔
Csak az volt a fura, hogy 1 hetesen és 2 hetesen is a mert súly 100gramm volt, hogyhogy nem nőtt a súlya, miközben a hossza nőtt. Talán mégis volt valami baja.
De így előtte semmi nem volt éjjel 3-kor még evett, dorimbolt, aztán 6-kor meg már nem evett, csak nyöszörgött és elhagyta magát. Aztán vele voltam a végén, az ölemben szerető kezek között volt.
Először nyöszörgött, aztán csak feküdt az ölemben, de a végén megint egyet egyet felsírt, mintha tudta volna , hogy meg fog halni és mintha félt volna tőle, aztán egyre ritkábban vett levegőt, míg végül már többé nem😢💔
Igazából pont úgy nyöszörgött, mint amikor aznap hazahoztam.
Anyukám szerint már akkor is haldoklott, csak sikerült visszahozni. De másodszor már nem. 😔💔
Amúgy rokonom nevelt már fel 1-2 napos kismacskát sima bolti dobozos 1,5%-os tehéntejen.
Igaz, hogy 25-30-ból 2 élte túl, de akkor is ez azt jelenti, hogy ha túl akar élni egy cica, akkor a legbénább módszerrel is túléli.
Ha meg valami porszem akadt a gépezetbe, akkor tehetünk bármit. Ha most valamit jobban csinálok és valami folytán mégis sikerült volna túlélnie, lehet, hogy később lett volna valami baja, vagy 1-2 évesen jött volna ki valami.
Szerintem.
Igazából magamat győzködöm, remélem mindent megtettem😭💔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!