1 napos kiscica, nem jött érte az anyja, egy éjszakát kint volt, hideg volt a teste, mennyi esélye van?
Forró vizes palackot tettünk mellé és tápszerrel etetjük 2 óránként.
Magától szívja a fecskendőt és már felmelegedett, de tüsszög, gondolom a hidegtől, hogy kihűlt kicsit szegény.
Kérj egy állatorvostól receptet tápszerre!
Tiszta plüsst rakj mellé, akkor ahhoz fog bújni, hiányzik neki az anyameleg és a bújásélmény. A kisbabák sem a meleg miatt bújnak az anyjukhoz.
Nagyon ügyes vagy, hogy így életben tartod!
Az normális, hogy olykor 4-5 milliket bevág? A "nagykönyv" szerint egy étkezés 1 hetes korig az 2-3 milli.
Meg néha egy óra után újra kér enni, néha meg 3-4 órát átalszik és úgy keltem fel.
Ma egy hetes és most megmértem, 100gramm. De ez születési súly, a nagykönyv szerint.
Valami nincs rendben vele?
Köszi, remélem akkor nincs baj.
Mert amúgy láthatóan fejlődik, van étvágya. Akkor talán nincs baj.
Ameddig gyarapszik, teljesen jó.
Kisbabáknál is van egy nagykönyv szerinti sztenderd, aztán az én gyerekeim még véletlenül se olvasták el azt a nagykönyvet :D
Itt nálunk most van egy 12 hetes mentett cica, ő kétszer akkora, mint kellene lennie.
Az baj, ha én ébresztem, szinte mindig?
Nem kel magától, viszont, ahányszor megébresztem eszik sokat, kapar a cumiért. Csak nem tudom, miért nem ébred magától?
Vagy nem kéne zargatnom? De egyszer 4 órán át nem keltettem és akkor meg nagyon sokat evett, alig bírtam megnyugtatni, hogy elég lesz, akkora hasa volt.
Nem tudom mi a jó :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!