Van még valami esély arra hogy hazajöjjön a cicám? Fiú cica, egy hete ivartalanítottam ki, kijárós, elment és 48 órája nem jött haza. Eddig ez volt a maximum amit csinált, igazából már nagyjából beletörődtem de azért, még egy kicsit reménykedem.
Figyelt kérdés
aug. 8. 20:45
2/11 anonim válasza:
Nekem egyszer el tűnt három napra ... Szokatlan volt mert általában csak 1 napokra tűnt el de más volt egyszer hallottam egy macska nyávogást nem foglalkoztam vele rá 1 napra hallottam még eggyet gondoltam mostmár hogy itt van valahol mondtam a nevét mégegy nyávogást de teljesen máshova néztem ahol O volt 3 napon anyukámnak nyavogott sokat és be ragadt a ház oldalába ( a tető alatti ilyen fás bezárt helyre volt egy lyuk ahol ki tudtuk venni szerencsére❤️
5/11 anonim válasza:
Mivel frissen volt ivartalanítva így az érzékei romlottak voltak mikor elment és az is lehet egy kicsit még mindíg sajog neki szóval ez nem jó így elsőre de 2 nap még szinte semmi. Hallottam már olyan macskáról is aki 1 hónap múlva jött haza. Próbáld meg minnél többet benttartani a mcskát
6/11 anonim válasza:
Van amikor még hosszabb idő múlva is hazajönnek
7/11 anonim válasza:
Nyugi, 1 hét alatt még nem ürülnek ki a hormonjai, szóval még kandúrnak hiszi magát és elment valószínűleg csajozni. Haza fog jönni, ha éhes lesz.
8/11 anonim válasza:
tegnap 22:14 Honnét ez a nagy kulturáltság?
9/11 anonim válasza:
Ivartalanítás után 1 héttel nem jó ötlet kiengedni, mert zavarodott, borul a hormon háztartása,fájdalmai vannak. Extrém mozgást végezhet pl. kerítés mászás, stb. stb. Mi legalább 3 - 4 hétig bezarva tartottuk a beavatkozás után.
Még hazajohet, de máskor több időt adj a házikorházban felépülni
10/11 anonim válasza:
Hülyeség, semmi baja nincs egy kandúr macskának ivartalanítás után a hormonokkal 🙄 Miénk se kattant be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!