Melyik a legjobb szárazeledel felnőtt ivartalanított szobacicáknak maximum 2000Ft kilós áron?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget.2021. aug. 13. 04:54
1/5 anonim válasza:
Én a Purizont veszem. Szép tőle nagyon a hosszú szőre, nem rak tőle sok csomagot, szépen mozog, erős, nem hízott el.
2/5 anonim válasza:
Select gold-ot kapják nálunk fajtatápot, és mellé a classic is megy. A classic 12 ezer a fajtatáp 16ezer a 10kg-s változat maine coon cicának.
3/5 anonim válasza:
Én Happy Catet adok neki, nem, nem prémium márka, de pont ugyanolyan jó kedélyű, egészséges (rendszeresen látja orvos, ez ezért merem kijelenteni), szép csillogó szőrű tőle, mint mikor dupla árú tápot kapott, ráadásul ezt szívesebben is eszi. Van belőle kifejezetten ivartalanított macskáknak való is.
4/5 anonim válasza:
Concept for life, Feringa, Josera. A zooplus-ról rendeltem ezekből, nagyobb kiszerelésben mindegyik bőven 2 ezer forint/kg alatt van. Az én cicám szivesen eszi ezeket.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2021. aug. 15. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!