A te macskád is szeret csúszdázni?
Figyelt kérdés
aug. 1. 21:35
1/7 anonim válasza:
Persze, leccsúszott egy kamikaze vízicsúszdán nekem a csúszdaparkban.
2/7 anonim válasza:
A szomszéd macskája jár ide, és tényleg csúszdázik 😂
Többször körbe, létrán fel, csúszdán le.
3/7 anonim válasza:
“A kutya szeret csúszdázni “
“Kicsit “ Troll az emberünk 😄😄
4/7 anonim válasza:
A kutya nem tehát a macska igen de mivel az egér nem ezért a macska nem csúszik le rajta hanem elkapja az egeret de mivel az egér tudja ezt ezért lecsúszik ezért a macska megkerüli a csúszdát de a kutya elkapja ezért a macska veszít, hát ez szomorú
6/7 anonim válasza:
Biztos van olyan, amelyik szeret.
Anyukám macskája a kertben felállított ilyen kis gumimedencébe ugrott be mellém. Mondtam is anyának, hogy ha ezt nem látom, nem hiszem el, mire vállat vont, hogy "ja, szeret úszni".
Olyat is láttam egy barátnőmnél, amelyik azzal játszott, hogy a galériáról leugrott a kanapéra, visszaszaladt a létrán, és újra leugrott.
Nekem nincs háziállatom (egyelőre), de tök érdekes látni, hogy mindegyiknek megvan a saját kis személyisége, meg rendesen hobbijaik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!