Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyire lehet sportgipszben...

Mennyire lehet sportgipszben úszni, csúszdázni?

Figyelt kérdés
12 éves fiamnak eltort a csukloja, begipszelték és 1 hét mulva kap majd sportgipszet, rá két napra megyunk kirándulni tenger mellé. Az orvos azt mondta, hogy nem baj, ha víz éri a gipszet, gyorsan megszárad. Nem tudom, hogy érdemes-e így elmenni kirándulni.
júl. 31. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudtommal az csak csepp álló. Magyarán csúszdázás kizárt. Az a kék háló rajta valamennyire vízlepergető, de alatta ugyanúgy gipsz van, ami vízben szépen szétmállik. Van ilyen vízálló gipsz zsák, jó drágán és kétlem, hogy annyira vízálló:

[link]

Én inkább hanyagolnám most a pancsolást és máshova mennék nyaralni.

júl. 31. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:
De pont ugy mondta az orvos, hogy ez nem olyan, mint a sima gipsz, más anyagbol van.
júl. 31. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor beszéld meg a dokival.
júl. 31. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Olyantol kérdezem, akinek van vele saját tapasztalata. Azt tudom, hogy lehet vele furodni, direkt rákérdeztem a dokinál, de az érdekelne, hogy tud-e vele mást is csinálni, amit a gyerekek szoktak, pl. úszni, búvárkodni, csúszdázni, stb.
júl. 31. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Könnyített műanyag gipszről van szó valószínűleg. A műanyag résznek nem lesz baja egyáltalán, az alábélő vattás rész viszont át fog ázni, ami kellemetlen lehet, de melegben gyorsan kiszárad. De inkább ez, minthogy kimaradjon mindenből. Jó szórakozást!
aug. 2. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!