Tacskómacskát hol lehet venni és mennyibe van egy?
#8#
Olyan macskát, amit a kérdező keres, nem találsz menhelyen, az ára miatt sem.
Az ára pedig többek között azért annyi, mert van, aki hajlandó az megfizetni, ha nem itthon, akkor külföldön.
Az a tapasztalatom, ha már az a kérdés, hogy "mennyibe van", többnyire azt is jelenti, hogy az illető nem engedheti meg magának a több-százezer forintos kiadást, ami még csak a vételár, ki tudja milyen egészségügyi problémákkal kell küzdeni a macskának, amit illene kezeltetni is, ha már ilyet akart... és akkor "mennyibe is van"?
A többiekkel ellentétben én nem ítélem el a kérdezőt, mert neki megtetszett egy ilyenre szelektált macska fajta, pl francia buldogot is sokan tartanak.
Az lejön a kérdéséből, hogy nem gondolta át, olvasott róla valamit, látott róla képet, és megtetszett neki...ennél sokkal több kell a macskatartáshoz.
Kezdésnek minimum a Google használata, és az ott talált összes információ begyűjtése.
9# nem feltétlenül arról van szó, hogy ha megkérdezi,hogy “mennyibe van”,hogy nem engedheti meg magának a több százezres kiadást, hanem,hogy lehet,hogy 500ezret nem, de 250.000-et igen.
Nekem is fajta cicám van, amikor kiállításon voltunk én is érdeklődtem az árak felől, és irreálisan sokat mondtak (400.000ft)…Tudtam,hogy nem 10-20 ezer forint, de ott úgy voltam vele,hogy na az már egy összegben most nem férne bele..Viszont több tenyésztővel is felvettem a kapcsolatot, nem a fővárosban, hanem vidéken és találtam 100.000ft-al kevesebbért, ami viszont már belefért a keretembe. 😊 Azóta is mindent megkap a cicám, csak mérlegeltem, hogy akkor mennyi az a százezres nagyságrendű összeg ami még nekem belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!