Mit tennétek abban a helyzetben, ha a szeretett háziállatotok (cica) más figyelmetlensége miatt kiugrana az ablakon és elütné egy autó, meghalna?
A szitu az volt, hogy az állat gazdája nem volt otthon, a barátnője nála volt és takarított (nem laknak együtt, csak nála volt). A lány kinyitotta az ablakon, amin nem volt szúnyogháló, a cica kiugrott rajta, mert nem figyelt vagy nem tudom...A cica benti, sosem volt kint, eltűnt. Keresték, mikor a gazdi hazaért, de nem lett meg. Pár napra rá volt egy post róla a neten, hogy elütötték és el kellett altatni.
Ha ti lennétek a gazdi helyében, mit tennétek?
Ennyiből nem lehet megmondani. Pl. le volt beszelve az, hogy a barátnő egyedül lesz a lakásban? Mióta járt oda? Máskor is volt ott egyedül? Tudott arról, hogy azt az ablakot a macska miatt nem szabad kinyitni?
Mert lehet egyszeri oda nem figyelés de lehet az is, hogy annak ellenére nemigen érdekelte a macska védelme, hogy tudta, a gazdának fontos, nem gonoszsagbol, hanem azért, mert mondjuk az ő értékrendje mas.
Ha már van másik macska, akkor biztos megbékültek.
Én állatszerető vagyok de már bocsánat.. egy macskát/ cicát ne hasonlítsunk már egy gyerekhez.
Biztos volt belőle veszekedés.
De már valószínű jobban vigyáznak az új cicára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!