Mit tennétek abban a helyzetben, ha a szeretett háziállatotok (cica) más figyelmetlensége miatt kiugrana az ablakon és elütné egy autó, meghalna?
A szitu az volt, hogy az állat gazdája nem volt otthon, a barátnője nála volt és takarított (nem laknak együtt, csak nála volt). A lány kinyitotta az ablakon, amin nem volt szúnyogháló, a cica kiugrott rajta, mert nem figyelt vagy nem tudom...A cica benti, sosem volt kint, eltűnt. Keresték, mikor a gazdi hazaért, de nem lett meg. Pár napra rá volt egy post róla a neten, hogy elütötték és el kellett altatni.
Ha ti lennétek a gazdi helyében, mit tennétek?
Biztos nagyon sajnálnám a cicám ,de mit lehet tenni.
Ez mind a kettőjüknek rossz.
Ezért nem bontanék fel egy kapcsolatot.
Ha igen, akkor az mem is volt igazi.
Nyilvánvalóan nem direkt tette.
Egyebet nem lehet tenni, túl kell lépni a dolgon, barátságot ezért én sem szakítanék meg.
Lehet én is megverném. Nagyon mérges lennék. Imádom a macskámat. Az biztos, hogy nem lenne többet a barátnőm.
Amúgy meg érdekes hogy nem volt se szúnyogháló, se macskaháló. Nekem még rács is van rajta oldalt, ha bukóra nyitom ki akkor védve legyen. A gazda is hibás volt. Ha valóban szerette volna azt a macskát akkor legalább egy szaros szúnyoghálót rakott volna fel.
Bennem erős kérdéseket vetnek fel. Nálam a macska családtag. értem én,hogy nem szándékosan csinálta, de ha figyelmetlenségből a gyereket engedné autó elé, vagy csak egy gyerekre nem figyelnek és baja lenne? Nyilván függ attól,hogy milyen komoly a kapcsolat, de ha nem élnek együtt az azt jelenti,hogy még nem igazán... Nálam válóok lenne.
#6 nálunk sincs szúnyogháló, mégis tudunk arra figyelni,hogy ne ugorjon ki a macska...
5#
Nem megölte.. eszébe sem jutott hogy kieshet.
Addig is ott volt.. addig se ment fel az ablakba.
Sajnos ezek a véletlenek
Nem annyira komoly kapcsolat, ez talált. De ha nem direkt csinálta, miért kéne szakítani? Abban igazatok van, hogy a gazda is hibás, de akkor miért bízza rá az állatot? A gazdája felelőssége elsősorban az állat és nem kéne akkor más nyakába sózni...akinek lehet nincs is macskája, azt se tudja mire kell figyelni.
Gyerekük nincs, remélhetőleg nem is lesz, de ha a gyerek esne ki az ablakon, akkor jönne a gyámügy, a szülő meg a dutyiba menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!