Éjszaka mit csinálnak a macskák általában kint?
Jó kérdés.Ezen még nem gondolkodtam, de szerintem nagyjából ugyanazt amit nappal. Van egy kijárós házimacskám. De nem tudom elképzelni, hogy messzire elmenjen látogatóba pl más macskákhoz, társadalmi/szociális életet élni. Lehet vadászgat, bár inkább mostanában csak cserebogarakat. Lehet, hogy bekuckózik a padlásra, vagy máshová, és alszik. Mert nekik még ez a 18 Fok is kevés. Onnan tudom, hogy valamelyik nap gallyakat tüzeltem a kertben, és kissé elhúzódott a dolog. Még éjjeli 3 körül is parázslott a tűz. Kimentem megnézni, hogy biztonságosan elaludt-e a tűz. A macska úgy 1-1,5 méterre feküdt a parázstól, és melegedett. De szerintem sokat bóklászhat is, mert ilyenkor nyáron éjszaka, elég sok inger éri. Éjjeli kisállatok, bogarak
szaladgálnak. Sokkal több mindent lát, és hall, mint mi. Biztos nagyon jól érzi magát kint ilyenkor. Bár ha most kimennék neki szólni, 20 mp-en belül előjönne😄
Vadásznak, bóklásznak, verekednek, szexelnek.
Én a sajátomat soha nem merem kint hagyni egész éjjelre. Sötétedéskor mindig behívom és regelig bent is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!