Fülcimpa lyukasztást hol csinálnak általában? Vidéki kisvárosokban. Kozmetikus? Ékszerbolt? Vagy direkt erre szakosodott ember?
Figyelt kérdés
Felnőttnek lesz. Mindig adnak hozzá fülbevalót is? Én csak lyukasztást szeretnék, mert benőtt a régi.2021. aug. 7. 16:29
1/5 anonim válasza:
Tetováló szalonokban képzett emberek vannak erre
2/5 anonim válasza:
Szúrást inkább tetoválószalonban, piercinges. Lövést kozmetikus, ha jól tudom pl Claire'sben is megcsinálják. Az elején, amíg gyógyul orvosi fém vagy titánium fülbevaló a praktikus, emiatt szoktak adni, lövéskor eleve azzal lőnek.
3/5 anonim válasza:
Én leginkább tetoválószalonba mennék, ahol képzett emberek szúrják (! és nem lövik!), nem egy tinédzser a Claire's-ben, 20 perc kiképzés után
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs is itt Claire's. Átlag kisváros. Bár tetoválószalon van, azt hiszem. Régen ékszerboltokban is szúrták, nem tudom, van-e még.
2021. aug. 7. 21:07
5/5 anonim válasza:
Nekem ékszerboltban lőtték, benőtt lyuk miatt. Fél perc alatt megcsinálták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!