Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám belehalt a méhgyulla...

A macskám belehalt a méhgyulladásos műtétbe, hogy tudnám ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

2 héttel ezelőtt felbukkant nálunk egy kóbor macska. Próbáltunk gazdát keresni hátha van, de nem jelentkezett érte senki. Itt ragadt nálunk, befogadtuk.

Észrevettem hogy vemhes. Kértünk időpontot állatorvoshoz abortuszra és ivartalanításra. A műtét jól ment, elmondta a doki, hogy ha leellett volna akkor nem csak a kiscicák, hanem ő is meghalt volna, mert gennyes méhgyulladása van. Azt mondta jó hogy elhoztuk, megmentettük az életét. Hazahoztuk, vártunk hogy felébredjen az altatásból. Itt kezdődtek a bajok. Eltelt egy óra és semmi jelét nem láttuk annak hogy ébredezne. Aztán egyszer láttam hogy nagy és mély levegőket vesz nagyon lassan. Én erre azt gondoltam, hogy ébredezik és hagytam őt. Csak egy kicsit vettem le a szemem róla, és látom, hogy halottan fekszik a dobozában. Már 6 órája csak sírok! Bűntudatom van, ha cselekedtem volna valamit még most is élne. Úgy érzem, cserben hagytam őt.

Valakivel volt már ilyen? Vajon mi lehetett a probléma?

Talán csak pár megnyugtató mondatokat szeretnék hallani, azt, hogy nem volt magánál és semmit sem érzett abból ami történt. Annyira a szívemhez nőtt 2 hét alatt.. Azt hittem minden gond nélkül fog menni, hogy ő gond nélkül felébred. Annyira hiányzik..

máj. 25. 00:08
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező!

Őszinte leszek veled, könnyes szemekkel olvastam végig amit írtál.

Már a legelején megfogalmazódott bennem, hogy nagyon jó gazdi vagy, lelkiismeretes, kedves , törődő, segítőkész. Minden kisállatnak ilyen gazdit!!! Nagyon jó szíved van!

Nagyon sajnálom a történteket, fogadd őszinte részvétemet, hidd el , fentről vigyáz rád. Ő a kisangyalod .

Minden tiszteletem, a tiéd, hogy karjaidba fogadtad a kislelkét ebbe a két hétbe . A jóisten erre a két hétre hozzád küldte a cicust, hiszen pontosan tudja milyen jó gazdi vagy. Gondolj bele, a cicunak a veled töltött idő volt a legkedvesebb időszaka.

Most lesz 2 éve hogy befogadtuk a cicánkat, aki a szemem fénye.(Szomszéd autójának a motorháztetőjében volt pár hetesen. Ráadásul egy másik kistelepülésről (10km) jött, mivel a szomszéd ott volt szerelőnél, aztán miközben felvolt nyitva bemászott. Itthon úgy vette észre a szomszéd, hogy valami nagyon nyávog, és akkor vette észre a kis manót. Aztán egyből kiugrott a szomszéd kezéből, meg is karmolta, majd a mi kapunkon ugrott be és ott volt a farakáson. Nagyon félénk volt, alig lehetett megfogni, viszont én nekem sikerült megszelidíteni . )

Legjobb döntés volt, már a legelső nap tudtam, hogy őt nekünk küldték.

Ui: Kérlek ne magadat okold, hiszen te megtettél mindent , amiért nagyon becsüllek, illetve az előttem levő emberek is. Nagyon büszke/ büszkék vagyok/vagyunk rád. Nagy ölelés!!

További szép estét! <3

máj. 26. 21:54
 32/40 anonim ***** válasza:
57%

Ez nem igaz! Mikor ivartalanították a cicát, akkor is úgy hoztuk haza h elvolt altatva. Késő este kezdett ébredezni, de nem volt magánál.

Következő reggel már minden rendben volt.

Ha te nem értessz hozzá, akkor inkább ne írj semmit. Meg ne állj bele másba .

Egy normális ember ilyet nem talál ki.

máj. 27. 07:37
 33/40 anonim ***** válasza:
74%
32, Elég lett volna elolvasni a válaszokat, máris nem tűnnél ennyire ostobának. Egy oldallal korábban beszéltük meg, hogy doki-, rendelő- és helyfüggő, hogy mennyire éber állapotban adja haza az állatot.
máj. 27. 09:18
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

Persze toroltessetek nyugodtan a valaszom.

Attol meg ti akik felelotlsnul hazahoztok alvo allatot lesztek a kretenek nem en.

Engem biztos nem kuldene el doki, azonnal feljelentenem.

máj. 27. 14:51
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
34, nem unod még a hisztit? Nagyon ráérsz okoskodni, csak kár, hogy nincs mire.
máj. 27. 15:48
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

De van mire. Ostobak es felelotlenek vagytok. Mert benyaltok mindent, elhisztek mindent amit a hozzanemerto allatorvosok lenyomnak a torkotokon , aztan hupika lesz kapkodas mikor nem ebred fel otthon az állat.

Jópár műtéten tulvagyunk a kutyaval. Soha nem adtak ki addig amig fel nem ebredt.

máj. 27. 16:32
 37/40 anonim ***** válasza:
48%
Hol végeztél állatorvosit vagy bármit? Kinek képzeled magad, hogy ismeretlenül is így leírsz végzett állatorvosokat? Ja, mert te mást tapasztaltál eddig? Vegyél már vissza, túl nagy az a mellény.
máj. 27. 18:31
 38/40 anonim ***** válasza:
Mellesleg, itt egyedül te vagy kretén, nem kicsit, te isten barma. Iq szinted lenne ekkora, mint az egód. Ostoba gyökér.
máj. 27. 18:32
 39/40 anonim ***** válasza:

Kepzeld mivel nem sarlatanhoz jarunk igy rendes allatorvostol veszem ezeket. Miutan felhivott, hogy rendben zajlott a mutet , mondtam megyek erte. O meg kozolte majd 3 ora mulva mert fel kell ebrednie +megfigyeles, hogy minden rendben van e .

Ez igy volt ivartalanitas, foghuzas utan is.

O mondta, hogy MINDEN altatasos beavatkozas utan kotelezo a megfigyeles minimum ebredesig. Aki kiadja meg alvo allapotba oda soha tobbet ne menjek.

máj. 27. 18:53
 40/40 anonim ***** válasza:
48%
Ez sem jogosít fel, hogy suttyó paraszt módon oltogass itt bárkit, mert bízott egy végzett orvosban, aki valójában nem eléggé felelősségteljes...
máj. 27. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!