SÜRGŐS! Cica nem tud aludni, branül volt rajta, leszedhetem róla a nyomókötést?
A másik mancsát is felülről kellett volna fényképezni, akkor látszana, hogy fel van-e dagadva a másikhoz képest.
Amúgy szerintem az altatás miatt nem tud aludni, az enyém is műtét után este nem bírt magával, kicsit elszédült, aludt, majd felébredt, ment volna, bújt volna el, de aztán újra elbóbiskolt, újra felébredt. Ilyenkor látszik a szemén is, hogy nincs teljesen magánál, a pupillája is folyton ki van tágulva. Ezért ne is érje erős fény.
Szereintem egyébként le lehet szedni a kötést ha tudtok rá figyelni, hogy ne bántsa esetleg a branül helyét. Az enyémen is, amíg rajta volt a gallér, addig nem tudott megnyugodni, nem szerette, ahogy levettük egyből nyugodtan elaludt.
itt egy kép amin inkább látszik:
Valószínűleg elviszem reggel egy orvoshoz, hogy szedje ki, aztán este megy kontrollra a rendes dokijához.
Nem lesz baja,próbáljátok meg kipihenni magatokat. :)
Nagyon ari cicátok van. :)
Az enyém jövőhéten lesz egy hónapja, hogy meghalt. Elutotte egy motoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!