Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tennétek ? Van 3 mentett...

Kamureg kérdése:

Mit tennétek ? Van 3 mentett cicám 4 évesek , testvérek csak egymást ismerik nem lehet szétválasztani őket mert belebetegednének viszont a nő kit megismertél utálja őket és azt kéri válj meg tőlük

Figyelt kérdés
A nőt raktam ki :(

máj. 7. 06:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is vannak állataim, szeretem is őket. De sajnos nagyon sokan összetévesztik, az állattartást, az állatszeretetet azzal,hogy mentális, idegrendszeri és pszichikai betegségük van mert emberekkel, családdal, társkapcsolattal valami nem működik. Ez már nem állatszeretet, hanem menekülés az emberi közösség elől!
máj. 7. 19:36
 22/30 anonim ***** válasza:

Nekem is mentett kidobott cicáim vannak.

Sosem és senkiért nem válnék meg tőlük.

A partner mehet.

máj. 7. 20:01
 23/30 anonim ***** válasza:
21: most azt akarod mondani, hogy nem normális, ha valaki egy alakuló kapcsolat kedvéért nem dobja ki a szeretett állatait? Ez komoly?
máj. 7. 21:44
 24/30 A kérdező kommentje:
20/23 ez komoly ?
máj. 8. 06:03
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy emberi-és párkapcsolat kedvéért vagy párkapcsolat HELYETT választod az állatot.Igen ez komoly mentális betegség!
máj. 8. 06:48
 26/30 anonim ***** válasza:

Tehát neked a szeretett állataid mennek a menhelyre, ha felszedsz egy olyan csajt/pasit, aki nem csípi őket? Tényleg rohadtul szeretheted őket. Az alakuló kapcsolat meg lehet, hogy fél év múlva sehol nem lesz.

Amúgy én nem vagyok beteg egyáltalán, van férjem, gyerekeim, barátaim, teljesen kiegyensúlyozott szociális életem, nem helyettesítenek senkit a macskák és a kutya. De felelősséget vállaltam értük, szeretem őket, biztos nem dobnám ki egyiket sem azért, mert bepasiztam és a pasi nem bírja őket. Amikor a férjem hozzám költözött, már volt macskám, azt mondta, nem annyira csípi őket. Közöltem, hogy hát pedig ő itt van, a csomag része, egyébként is macskás típus vagyok, mindig lesz cicám. Elfogadta. Most már ő is macskás. De ha nem bírta volna ezt elviselni, akkor egyszerűen nem passzolunk és kész.

máj. 8. 07:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Ilyen erővel te pedig a férjedet tennéd lapátra ha fellelsz egy macsekot. Tényleg rohadtul szeretheted a párodat!
máj. 8. 11:44
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem, nem tenném, de nem is kell, mert olyan emberhez mentem hozzá, akivel ilyen téren (is) passzolunk, elfogadja, hogy kutyás-macskás vagyok, ezért lesz kutya-macska a házban, ennyi. Viszont az az ő kifejezett kérése, hogy ennél több állat ne legyen (2 cica és egy kutya van), ezt pedig én tartom tiszteletben.

Azért ugye érzed a különbséget aközött, hogy kihajítom a már meglévő (!) állataimat egy új pasi kedvéért (aki ki tudja, meglesz-e még 2 hónap múlva is), meg aközött, hogy a meglévő (!) pasi akarata ellenére nem növelem az állataim létszámát?

Viszont a másik irányból közelítve, ha anno nem lett volna hajlandó tolerálni az állatokat, akkor valószínű, hogy valóban nem lenne a férjem. Nem azért, mert az állatokat választom, hanem mert ebben az esetben nyilván eleve nem illünk össze, máshogy képzeljük el az életünket. Úgy meg nincs értelme folytatni, ennyi. A kérdező esetében is inkább ez a helyzet áll fenn, az elején kiderül, hogy nem egyeznek az elképzelések, akkor fölösleges görcsölni.

máj. 8. 12:13
 29/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk én egy kicsivel jobban meg szoktam gondolni a kapcsolatomat nincs olyan hogy összeköltözünk, két hónap múlva szétköltözünk.
máj. 8. 12:26
 30/30 anonim ***** válasza:
Én se éltem együtt senkivel a férjemen kívül, de ez két emberen múlik, nem tudhatod, a másik lelép-e 2 hónap múlva. Amúgy a kérdésben nincs szó összeköltözésről, csak "nő, akit megismertél" szerepel. Szóval én úgy értelmezem, hogy összeköltözésről még szó se volt, de a nő már rinyált a macskák miatt, amikor átment. Ezen a ponton meg simán dobnám.
máj. 8. 12:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!