Kamureg kérdése:
Mit tennétek ? Van 3 mentett cicám 4 évesek , testvérek csak egymást ismerik nem lehet szétválasztani őket mert belebetegednének viszont a nő kit megismertél utálja őket és azt kéri válj meg tőlük
Figyelt kérdés
A nőt raktam ki :(máj. 7. 06:34
3/30 A kérdező kommentje:
Használd ?
Te egy nőt használsz ?
Ez talán felelősség , nem gondolod ?
Nem akartak velem jönni de én hoztam őket és ennyivel tartozom nekik ...
máj. 7. 06:58
4/30 anonim válasza:
Ha nem akartak veled menni de te vitted őket akkor nem mentett, hanem lopott macskákról beszélünk.
5/30 anonim válasza:
Voltam ilyen szituban. Természetesen a cicák maradtak, a partnertől meg elbúcsúztam.
6/30 A kérdező kommentje:
Nevezd ahogy akarod :)
Egy igazi kretén vagy :)
máj. 7. 07:10
7/30 A kérdező kommentje:
Kreténke !
Gyártelepről mentett kismacskák mennek veled ?
Viszont 4 éve nevelem és gondozom őket te meg azt sem tudod mi a házikedvenc csak dumálsz :(
máj. 7. 07:12
8/30 A kérdező kommentje:
A semmiből szocializáltam és kullancsok tucatjait távolítottam el a bolhákről nem beszélve te meg beszólsz ?
Komoly vagy , fotelkomment...
máj. 7. 07:15
9/30 anonim válasza:
Állatkáinktól nem válunk meg, max. keressük a kompromisszumot. (Eddig aludhattak a hálószobában; eztán nem aludhatnak ott, stb..)
10/30 A kérdező kommentje:
A hálóban sosem alhatak csak a nappali és a lakás többi része :) tudják és be is tartják :)
A macskát nem lehet nevelni, de igen csak idő és energia kérdése :)
máj. 7. 07:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!