Mit tennétek ? Van 3 mentett cicám 4 évesek , testvérek csak egymást ismerik nem lehet szétválasztani őket mert belebetegednének viszont a nő kit megismertél utálja őket és azt kéri válj meg tőlük
Hihetetlen hálásak , érzik mit kaptak és tudom szeretnék meghálálni :)
Meg is teszik a kis besták
Oké, kérdező, bennünket nem kell meggyőzni :)
Biztosan találkozol majd olyan nővel, aki nem támaszt feléd olyan elvárásokat, amiknek nem tudsz/akarsz megfelelni.
Meggyőzni ? :)
Nem !
Aki tart házikedvencet az átérzi aki meg nem az nem
Én macskás vagyok, ez része az identitásomnak. Ha nem a mostani cicám lenne, akkor lenne másik, mert macska nélkül nem teljes az életem. Ez egy olyan tulajdonságom, amiben nincs kompromisszum ismerkedéskor, a potenciális partnereknek így kell elfogadniuk: a csomagom része.
Volt olyan, aki maga is jelezte, hogy utálja a macskákat, ezért nem akar velem összejönni. Hálás voltam neki ezért, sokkal jobb ezt az elején tisztázni, mint olyannal összejönni, akivel aztán erőlködve próbáljuk megváltoztatni a rögzült tulajdonságokat, értékrendet, élethelyzetet.
Szerencsére most olyan társam van, aki maga is macskás, kicsi kora óta. Teljesen azonos az értékrendünk állattartás terén és ez így van jól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!