Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tennétek ? Van 3 mentett...

Kamureg kérdése:

Mit tennétek ? Van 3 mentett cicám 4 évesek , testvérek csak egymást ismerik nem lehet szétválasztani őket mert belebetegednének viszont a nő kit megismertél utálja őket és azt kéri válj meg tőlük

Figyelt kérdés
A nőt raktam ki :(

máj. 7. 06:34
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Hihetetlen hálásak , érzik mit kaptak és tudom szeretnék meghálálni :)

Meg is teszik a kis besták

máj. 7. 07:26
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Oké, kérdező, bennünket nem kell meggyőzni :)

Biztosan találkozol majd olyan nővel, aki nem támaszt feléd olyan elvárásokat, amiknek nem tudsz/akarsz megfelelni.

máj. 7. 07:35
 13/30 A kérdező kommentje:

Meggyőzni ? :)

Nem !

Aki tart házikedvencet az átérzi aki meg nem az nem

máj. 7. 07:45
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

Én macskás vagyok, ez része az identitásomnak. Ha nem a mostani cicám lenne, akkor lenne másik, mert macska nélkül nem teljes az életem. Ez egy olyan tulajdonságom, amiben nincs kompromisszum ismerkedéskor, a potenciális partnereknek így kell elfogadniuk: a csomagom része.

Volt olyan, aki maga is jelezte, hogy utálja a macskákat, ezért nem akar velem összejönni. Hálás voltam neki ezért, sokkal jobb ezt az elején tisztázni, mint olyannal összejönni, akivel aztán erőlködve próbáljuk megváltoztatni a rögzült tulajdonságokat, értékrendet, élethelyzetet.

Szerencsére most olyan társam van, aki maga is macskás, kicsi kora óta. Teljesen azonos az értékrendünk állattartás terén és ez így van jól!

máj. 7. 08:16
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, egy állatomat se raknám ki semmilyen pasiért. Az állataim előbb voltak, az életem részei, felelősséget vállaltam értük. A kapcsolatból meg ki tudja, mi lesz, főleg az elején, ismerkedős fázisban, amikor még gyakorlatilag még nem több a másik, mint egy szimpi idegen. Ráadásul, ha azt kérné, rakjam ki őket, máris nem lenne annyira szimpi idegen. Majd jön olyan, akinek nem gond a kutya meg a cicák.
máj. 7. 08:26
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Az állatszerető ember olyan társat válasszon, aki szintén szereti az állatokat. Különben megkeseriti az életét az állandó harc, és veszekedés, az állatkák miatt, nem tud nyugalomban élni.
máj. 7. 08:48
 17/30 anonim ***** válasza:
Naigen, az meg a dolog másik fele, hogy jó lenne-e nekem együtt élni olyan emberrel, aki nem szereti az állatokat, de legalábbis tartani nem akar, miközben én igen. Nekem folyamatosan hiányérzetem lenne, vágynék állatra. Ha meg "én nyernék", neki nem lenne komfortos, hogy ott vannak. Nem igazán van erre megoldás.
máj. 7. 09:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Én már az elején leszögeztem, hogy macskáim vannak, akik a lakásban élnek. Aki ezt nem tudja elfogadni, bele se kezdjen az illetővel való ismerkedésbe. Ez olyan, mintha egy lusta ember összejön egy sportolóval és követeli tőle, hogy hagyja abba a sportot a kedvéért…
máj. 7. 11:37
 19/30 anonim ***** válasza:
22%
Ha cirmikééket simogatva is ki tudod verni, akkor semmi gond.
máj. 7. 13:13
 20/30 anonim ***** válasza:
17%
Mondjuk, egy három cicával együtt élő férfi nem is biztos, hogy a nőket szereti.
máj. 7. 13:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!