Miért nincs egér ízű macskaeledel?
14- Igen, anyám macskái is ezt csinálták. Az enyém is. Azt nem értem, hogy miért teszi le az ajtó elé. Valahogy a gazdával lehet ez összefüggésben, mert mégis neki viszi. Vagy azért, mert otthonának tekinti a helyet? Mit gondolsz erről amúgy.
16- Nem baj, azóta eltelt pár év, itt most jobban megtárgyaljuk. Most minden drágább tudod
19- Akkor én is így pontok szerint reagálok, ha nem gond. Jókat írtál, néhány dolgot nem értettél meg, mert nem írtam le.
1- Ezért van többféle íz. Lehessen válogatni. A halat kedvelik leginkább.
2- Úgy gondoltam, hogy a táp fő alapanyagát, ami szója talán? aromaval izesitenek. Ezt leírtam a cím alá.De megértem, hogy félre értettek, mert alább leírtam, hogy az egér húsa olcsóbb lenne
3- Igen , ez így van
4- Most is megfogna, ha kap csirkét, ha nem
5- Arról a törülközőrol van szó, amellyel a szőrt a macskakon és a fülét tisztítják. Vannak olyan magyar szavak, amelyekre nem tudom a megfelelőt, mert külföldön élek. Annak ellenére, hogy Magyarországon születtem, mint félvér. Itt az ország nyelvén a kettőre egy szó van. A magyarban kettő. Törlő Kendő lett volna a pontos magyar szó erre, megnéztem a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!