Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nincs egér ízű macskaele...

Darius- kérdése:

Miért nincs egér ízű macskaeledel?

Figyelt kérdés
Egér íz aroma
2024. ápr. 7. 00:25
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

14- Igen, anyám macskái is ezt csinálták. Az enyém is. Azt nem értem, hogy miért teszi le az ajtó elé. Valahogy a gazdával lehet ez összefüggésben, mert mégis neki viszi. Vagy azért, mert otthonának tekinti a helyet? Mit gondolsz erről amúgy.

16- Nem baj, azóta eltelt pár év, itt most jobban megtárgyaljuk. Most minden drágább tudod

2024. ápr. 7. 10:36
 22/26 A kérdező kommentje:

19- Akkor én is így pontok szerint reagálok, ha nem gond. Jókat írtál, néhány dolgot nem értettél meg, mert nem írtam le.

1- Ezért van többféle íz. Lehessen válogatni. A halat kedvelik leginkább.

2- Úgy gondoltam, hogy a táp fő alapanyagát, ami szója talán? aromaval izesitenek. Ezt leírtam a cím alá.De megértem, hogy félre értettek, mert alább leírtam, hogy az egér húsa olcsóbb lenne

3- Igen , ez így van

4- Most is megfogna, ha kap csirkét, ha nem

5- Arról a törülközőrol van szó, amellyel a szőrt a macskakon és a fülét tisztítják. Vannak olyan magyar szavak, amelyekre nem tudom a megfelelőt, mert külföldön élek. Annak ellenére, hogy Magyarországon születtem, mint félvér. Itt az ország nyelvén a kettőre egy szó van. A magyarban kettő. Törlő Kendő lett volna a pontos magyar szó erre, megnéztem a neten.

2024. ápr. 7. 10:58
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#21 Azért, mert a macskák így működnek. A házi macska amúgy nem ember által háziasított állat. Nem az történt, mint a kutyával, hogy haszna volt, és elkezdtük ilyen-olyan célokra céltudatosan tenyészteni, hogy dolgoztassuk. A macska csak valahogy... mellénk szegődött. Könnyebb volt neki a mi otthonunk melegéből vadászgatnia, meg mi is szerettük társállatként. Amolyan szimbiózis. Kb. úgy írnám le, mint egy régi kollégiumi szobatársam: megetettem, ezért mellém szokott. :D Az meg több kutatás által is alátámasztott, hogy a kutya az kb. az 1-2 éves gyerek szintje, ahogy nevelni kell, feszegeti a határait. A macska meg kb. a 2,5 éves gyerek. Szóval konkrétan azért viszi haza az egeret, hogy megsimizd a buksiját, büszke legyél rá, hogy milyen kis vadász, és ettől ő is jól érzi magát, te is jól érzed magad, esetleg még jutalomból extra kaját is kap.
2024. ápr. 7. 11:15
 24/26 anonim ***** válasza:
73%
A macskák amúgy nagyon sok mindent csak a mi kedvünkért csinálnak. A dorombolás is azért van, mert megtanulták, hogy azért cserébe mi extrán simogatjuk. Ha simogatásra vágyik, dorombol, épít a szociális kapcsolatot veled.
2024. ápr. 7. 11:17
 25/26 A kérdező kommentje:
Nagyon bizalom gerjesztoek az utóbbi kettő válasz. Néhányan azt mondták nekem, hogy a macskák csak érdekből vannak velünk. De nem hittem el. Szerintem nektek van igazatok. Nemcsak az étel kell nekik, hanem a törődés is. Igen és S dorombolas az ember egészségének is használ.
2024. ápr. 7. 21:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
#25 Csak úgy érdekből nincs, mert csak úgy érdekből az ember is rájönne, hogy ez az állat minket csak kihasznál, és nem is engednénk be a lakásba. De ad szeretetet is. Macskás néni mém megvan? Nem kell lenézni, aki szereti a macskákat. Más módon ad szeretetet, mint a család. Semmi baj nincs vele. Csak a macskatartó legyen tisztában az egyéb tulajdonságaival, és ne engedje éjszaka garázdálkodni a kiskedvencet. Ahogy a tengerimalacot sem engedjük ki éjszakára poénból. :)
2024. ápr. 7. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!