Ehet egy macska csak szárazkaját egész életében?
Ha megfelelő minőség, akkor igen.
A nedvesnek inkább a folyadéktartalma lényeges, nagyon sok macska nem iszik eleget.
#7 Az én cicám esetében ez az elmélet megbukik, mivel össze hányja magát, ha összevissza etetem.
Ő csak a száraztápot tudja normálisan megemészteni, a konzervtől bugyog a hasa aztán ugyanolyan szagúan jön ki, mint ahogy bement, csak átfut rajta. Főtt/sült húsokat egyből visszadobja, nyers hústól meg baktérium fertőzést kapott.
Táp mellé amit szokott kapni, napi 2* fél deci laktózmentes tej.
Tápból is olyan keveréket kap, ami speciálisan rá szabtak, ivartalanított, lakásban élő, hosszú szőrű cicáknak, szőrgombóc oldó és szőr-bőr kondícionáló hatású, valamint húgykövesség megelőző.
Öreg cica már, 12 pluszos, de 3 éves kora óta eddig tökéletesen bevált, azóta már nem próbálok mindenfélét adni neki és szépen le is szokott róluk.
Az én macskám nem eszi meg a nedves kaját. Semelyiket. Próbáltam már azt is, hogy ha éhes lesz majd megeszi. Hát nem. Főztem neki husit, próbáltam nyersen is, akkor sem.
Szóval én a jó minőségű tápokat váltogatom neki, és makk egészséges. 9 éves ivartalan kandúr.
Inni iszik eleget szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!