2/12 anonim válasza:
Nekem nem ízlik,de a macsek imádja....
3/12 anonim válasza:
Anyám szereti, mi még nem próbáltuk nem vagyunk az új izék hívei, szeretjük a hagyományos hazai ételeket.
Hús leves,pörkölt,rántott szelet,sült krumpli stb....
4/12 anonim válasza:
Nem tűnik túl jónak.
88% filében*, ebből 40,6% csirke *Általában 34,5%-ban tartalmaz filéket a termék.
5/12 anonim válasza:
Minőségre jó, de valamiért mindkét cicám messziről kerüli. Szerintem elsőre max 4es csomagot vegyél, hátha a tiéd sem fogja megenni
6/12 anonim válasza:
Gagyik, az ősszes zselés darabos mindegy a márka . A konzerv rost víz adalék nulla táperték, hasmenest okozhat , fogkövet okoz . A jó tápok hasznosak macskák szeretik változatisan , ritkán nyers csirkeszív zúza .
7/12 anonim válasza:
#6 Shelma-ból nincs is konzerv. Sok tapasztalatod lehet a márkával.
Az enyémek szeretik. Napi kettő elég belőle a táp mellett.
8/12 anonim válasza:
7 Agyad járassad néha , mert azt sem tudod mire mit komnentelsz, tenyésztő vagyok és állateledelforgalmazó. .
9/12 anonim válasza:
Ennyi ésszel sajnálom az állataid. Hogy lenne már minden nedves kaja hulladék. Láttál te pl egy Applaws alutasakos összetételt? Több benne a hús mint az emberi fogyasztásra szánt párizsiban, grillkolbászban.
10/12 anonim válasza:
Én nem adok már semmilyen ilyen szottyos trutyit a cicáknak, mert olyan szagúan jön ki belőlük, mintha rohadna a belük, sokszor még ki is hányják.
Száraz tápot kapnak és vasárnaponként, felváltva egyszer egy adag csirkemellet nyersen, egyszer egy adag csirkeszívet és májat nyersen.
Azóta tökéletesen egészségesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!