Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Menhelyről hozott cicáim nem...

Menhelyről hozott cicáim nem fogadják el a jobb minőségű nedves tápot. Nem lesz bajuk, ha rosszabbat kapnak? (Whiskas és társai)

Figyelt kérdés

Szárazból elfogadják. Viszont az egyik a nedveset eszi jobban.

Hiába kevertem a rosszat a jóval, kicselznek és kiválogatják valahogy.

ápr. 5. 08:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Esetleg daráld le a jót és keverd bele a nedves rosszba, hátha akkor megeszik. Aztán mindig kicsit többet. Pár szem jót egybe is belecsempészel, ha megszívja magát a rosszal, akkor talán megeszik.

De ha nem megy, akkor hagyd rájuk, sajnos ez van, el lettek rontva :( Az éheztetéssel többet ártasz.

ápr. 5. 11:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, így próbálkozom több-kevesebb sikerrel🙂
ápr. 5. 12:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Többfélével kell próbálkozni, nekem pl csak egyfajta nedveset esznek meg, az Animonda Carny-t, illetve a kutyáét ennék, a Rocco-t.

Szárazból meg nem kell se a Purizon-Carnilove-Acana vonal, de nem kell a Brit egyik fajtája se, viszont a Josera az nagyon megy meg a Purina One és a Pro Plan(ebből a kutyás meg a kutya kedvence, tudhat valamit), meg még a Real Nature Wilderness, ami a legjobbak között van és mégis szeretik, de ebből is csak a monoproteineseket.

Ki érti? 🤷‍♀️

ápr. 5. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Én ismerek két félperzsát, akik friskies tápon és Tescos konzerven élnek, semmi bajuk, csak eléggé hullik a bundájuk meg nagyon kövérek.
ápr. 7. 06:26
 15/21 Astagorahun ***** válasza:
100%
Hogyha száraztápot adsz nekik, annak a macskának aki jobban szereti a nedveset, egy kicsit vizezd be a tápot.
ápr. 7. 08:34
 16/21 Astagorahun ***** válasza:
100%
Egyébként a Whiskas úgy ahogy rossz minőség. Tele van cukorral, és a hús tartalma egyenlő nullával. Nem tudom hogy a macskáid sokat esznek-e, de a Whisksastól lehet hogy nem laknak jól és még éhesek.
ápr. 7. 08:44
 17/21 A kérdező kommentje:

Valóban nem laknak jól. Most találtam egy relatíve jót, remèlem, ellesznek vele.

A szàraz nedvesítèsèt is megpróbàlom, köszi!

ápr. 7. 12:32
 18/21 Astagorahun ***** válasza:
100%

#15.,16-os vagyok.

Remélem így már fognak enni, és jól is laknak. Sok szerencsét, szia/jóreggelt/jónapot/jóestét!

ápr. 7. 20:08
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is minden jót!
ápr. 7. 20:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Picikék még?

Én utcáról össze szedett kiscicám az Eminent Kitten tápot kapta először. Nagyon nagyon apró szemű. Eleinte, míg ismeretlen volt neki a száraztáp, összekevertem neki tonhal konzervvel :D Meg még tápszert kapott mellé, 4 hetes volt.

[link]

ápr. 7. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!