Menhelyről hozott cicáim nem fogadják el a jobb minőségű nedves tápot. Nem lesz bajuk, ha rosszabbat kapnak? (Whiskas és társai)
Szárazból elfogadják. Viszont az egyik a nedveset eszi jobban.
Hiába kevertem a rosszat a jóval, kicselznek és kiválogatják valahogy.
Esetleg daráld le a jót és keverd bele a nedves rosszba, hátha akkor megeszik. Aztán mindig kicsit többet. Pár szem jót egybe is belecsempészel, ha megszívja magát a rosszal, akkor talán megeszik.
De ha nem megy, akkor hagyd rájuk, sajnos ez van, el lettek rontva :( Az éheztetéssel többet ártasz.
Többfélével kell próbálkozni, nekem pl csak egyfajta nedveset esznek meg, az Animonda Carny-t, illetve a kutyáét ennék, a Rocco-t.
Szárazból meg nem kell se a Purizon-Carnilove-Acana vonal, de nem kell a Brit egyik fajtája se, viszont a Josera az nagyon megy meg a Purina One és a Pro Plan(ebből a kutyás meg a kutya kedvence, tudhat valamit), meg még a Real Nature Wilderness, ami a legjobbak között van és mégis szeretik, de ebből is csak a monoproteineseket.
Ki érti? 🤷♀️
Valóban nem laknak jól. Most találtam egy relatíve jót, remèlem, ellesznek vele.
A szàraz nedvesítèsèt is megpróbàlom, köszi!
#15.,16-os vagyok.
Remélem így már fognak enni, és jól is laknak. Sok szerencsét, szia/jóreggelt/jónapot/jóestét!
Picikék még?
Én utcáról össze szedett kiscicám az Eminent Kitten tápot kapta először. Nagyon nagyon apró szemű. Eleinte, míg ismeretlen volt neki a száraztáp, összekevertem neki tonhal konzervvel :D Meg még tápszert kapott mellé, 4 hetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!